Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 20:30 1 042 1

Арсенал иска на всяка цена Ренато Санчес още през януари

  • ренато санчес-
  • арсенал-
  • лил-
  • милан

Микел Артета може да остане без дефанзивен халф по време на Купата на африканските нации

Арсенал иска на всяка цена Ренато Санчес още през януари - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал изглежда все по-уверено се завръща към добрите си дни след кошмарното начало на сезона, но, за да продължи тима да се развива, Микел Артета ще има нужда от още инвестиции, защото все още има няколко сериозни нерешени проблема в тима си.

Най-видимият от тях е в центъра на терена, където Гранит Джака, Томас Партей, Мохамед Елнени и Самби Локонга се подвизават. Белгиецът обаче е дългосрочно контузен, а двамата африканци ще отсъстват около месец през зимата, защото им предстои участие в Купата на африканските нации. Това оставя единствено Локонга в ролята на дефанзивния халф.

Ренато Санчес може да се окаже решението на тези проблеми, а, според информацията от Le 10 Sport, цитиран от Daily Mail, той се е превърнал в задължителна покупка още през януари.

Португалецът възроди кариерата си във френския Лил през последните няколко сезона, като дори имаше основна роля в спечелената шампионска титла през миналия сезон.

Проблемът обаче е, че от подписа му се интересуват и други водещи клубове, сред които е и италианския Милан.

„Росонерите“ продължават да очакват отговора на Франк Кеси за новия му договор, но, ако сделката пропадне, тогава италианците ще искат също на всяка цена да му намерят заместник.

Санчес е оценяван на €30 млн. от Transfermarkt, но с оглед очертаващото се наддаване не е изключено да бъде продаден и за далеч по-висока сума.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Би Би Кинг

    1 0 Отговор
    Вземете мен,защо вече никой не ме иска