Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 11:03 1 823 1

Вицепрезидентът на Юнайтед с красноречив намек към Солскяер

  • манчестър юнайтед-
  • ед уудуърд-
  • оле гунар солскяер-
  • висша лига

За момента Солскяер запази работата си въпреки пораженията от Ливърпул и Манчестър Сити и въпреки всички слухове, че дните му на "Олд Трафорд" са преброени

Вицепрезидентът на Юнайтед с красноречив намек към Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд намекна на треньора Оле Гунар Солскяер, че следващите двубои може да са решителни и за неговото бъдеще. Отборът допусна шест загуби в последните си 12 срещи във всички турнири, а в следващите дни предстоят гостувания на Уотфорд, Виляреал и Челси, след което на 2-и декември "червените дяволи" приемат Арсенал.

За момента Солскяер запази работата си въпреки пораженията от Ливърпул и Манчестър Сити и въпреки всички слухове, че дните му на "Олд Трафорд" са преброени. Посланието на Уудуърд обаче подсказва, че норвежецът ще трябва да подобри представянето.

Вчера клубът публикува отчета си за първите три месеца от финансовата година. От "Олд Трафорд" се похвалиха, че са намалили наполовина загубите в сравнение със същия период през миналата година, но се очакват по-големи успехи на терена.

"Докато тези финансови резултати демонстрират нашата устойчивост по време на пандемията, основният ни приоритет са успехите на терена. Мениджърът, играчите и всички в клуба са решени да постигнат тази цел", заяви Уудуърд, който този път си спести традиционната реплика, че клубът остава твърдо зад Солскяер и вярва в неговия проект.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    0 0 Отговор
    с лигльото Погба, с льольото Де гея на вратата и дървото Макгуайър ще гризнат дръвчето от Челси..