Last news in Fakti

3 Април, 2013 18:13 1 233 0

Радуканов скочи на футболистите

  • цска-
  • радуканов-
  • футболисти-
  • купа на българия
Радуканов скочи на футболистите - 1
Снимка: БГНЕС

 

Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов не се изказа особено ласкаво за своите футболисти след изненадващото отпадане на "червените" за купата на България от Локомотив София.
 
"Отпадането ни сигурно е справедливо. Вие кажете дали е имало дузпи. Аз вече казах, че няма да коментирам съдията", заяви Радуканов.
 
"Типично по български. Изиграхме 2-3 мача на по-високо нива и днес никакви ни нямаше. Разочарован съм от някои състезатели. Който играе и има желание, ще остане, който не иска, ще си търси мястото на друго място. Сега ще можем спокойно да налагаме млади момчета", добави младият специалист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА