Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 11:30 1 572 1

Златан Ибрахимович подписва нов договор

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • футбол-
  • серия а

Нападателят взима най-високата заплата в Милан - 7 милиона евро на година

Златан Ибрахимович подписва нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович ще подпише нов договор с Милан до юни 2023 г., съобщава La Gazzetta dello Sport. Преговорите ще стартират след зимния трансферен прозорец. Настоящият му контракт изтича през юни 2022 г. Златан взима най-високата заплата в Милан - 7 милиона евро на година.

Ибрахимович се чувства добре в Милан и в клуба са доволни от изявите му. Той отбеляза три гола в осем мача през този сезон. Затова се очаква двете страни да постигнат споразумение без проблем.

Според запознати целта на шведския национал е да играе на Световното първенство в Катар между ноември и декември следващата година. Скандинавците обаче трябва да си осигурят класиране за Мондиал 2022 през баражите.

В Милан искат да подпишат нови договори с още трима футболисти - Тео Ернандес, Рафаел Леао и Исмаел Бенасер. Сред приоритетите на "росонерите" е и удължаването на контрактите на Алесио Романьоли и Франк Кесие, но е малко вероятно да се стигне до споразумение и двамата играчи най-вероятно ще напуснат "Сан Сиро" през юни 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво на нашия

    1 0 Отговор
    Неуморим, прекрасна е балканската паста, политиците и не стават! На такава възраст и на на такова ниво, единствен той и Божинката го могат в този свят!