Last news in Fakti

20 Ноември, 2021 19:00 6 764 6

Демоничен Магуайър се подигра с героизма на Де Хеа при поредната катастрофа на Ман Юнайтед

  • уотфорд-
  • манчестър юнайтед-
  • хари магуайър-
  • давид де хеа

„Червените дяволи“ удариха ново дъно в представянето си от началото на сезона

Демоничен Магуайър се подигра с героизма на Де Хеа при поредната катастрофа на Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър се превърна в истински злодей в днешната загуба на тима му от Уотфорд във Висшата лига. Той не просто бе най-слабият на терена, но и си изкара ужасен втори жълт картон в средата на втората част, за да обезсмисли всички усилия, които Давид Де Хеа положи, за да задържи отбора в срещата.

В началото на мача „стършелите“ получиха правото да изпълнят дузпа, но изстрелът на Исмала Сар бе спасен от вратаря на гостите. Магуайър обаче навлезе прекалено рано в наказателното поле и изпълнението трябваше да бъде повторено. Обаче Давид Де Хеа отново спря изпълнението от бялата точка, за да зарадва всички гостуващи привърженици на „Викаридж Роуд“.

Джошуа Кинг все пак материализира надмощието на домакините в 28', а Сар се извини на своите фенове с гол в 44', за да даде солиден аванс на Уотфорд преди почивката.

След паузата Дони ван де Беек влезе от резервната скамейка, за да вкара едва втория си гол с екипа на Юнайтед и да върне надеждите, че нов обрат е възможен.

Тъкмо парчетата от пъзела започнаха да се нареждат, когато Магуайър прояви немислима глупост. Английският национал владееше топката пред собственото си поле, но вместо да подаде на съотборник реши да дриблира и да се надбягва с Кинг. Нападателят му отне, но бе повален с шпагата на бранителя, който на свой ред видя червения цвят на картона.

Оттам насетне интригата бавно започна да изчезва, като в добавеното време на мача Педро и Денис вкараха по още един гол за крайното 4:1, което е сол в раната на Оле Гунар Солскяер.

Норвежецът отдавна е считан за сигурен пътник, но по неясни причини продължава да стои начело на отбор от ранга на Манчестър Юнайтед.

Победата за Уотфорд означава, че тимът ще се отдалечи на 4 точки от зоната на изпадащите. Толкова е разликата и до „червените дяволи“, които се на 7 място в момента.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Фенка

    14 3 Отговор
    червените дяволи станаха червените ангели-дарители .........хах

    Коментиран от #3

  • 3 Искам те само

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Фенка":

    По червена фланелка и чорапи,фенке... 😎

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фенка

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Искам те само":

    Роналдо , ти ли си ........?
  • 6 Pe60

    3 0 Отговор
    Не знам дали автора е гледал мача, или просто преписал статията от някъде, но дузпата я пребиха, защото навлезе нападател на Уотфорд в наказателното поле, който я довкара след намесата на вратаря. Нямат отношение нито Макгуайър нито Де Хеа към причината за пребиваването и. Все пак евала на вратарчето че разкри изпълнителя два пъти подред.