Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 14:15 1 253 1

Контузията на Неймар изглежда по-тежка от очакваното

  • неймар-
  • псж-
  • сент етиен

Бразилецът няма да играе повече тази година

Контузията на Неймар изглежда по-тежка от очакваното - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на ПСЖ Неймар ще пропусне по-дълъг период от очакваното, след като бе изнесен на носилка по време на дербито със Сент Етиен от френската Лига 1.

Телевизия RMC Sport прогнозира, че бразилецът ще отсъства не по-малко от 6 седмици от терените, което означава, че за него календарната година приключи и дори няма да е на разположение до средата на януари.

В този период „парижани“ ще изиграят последния си мач от групите на Шампионската лига срещу Брюж, но класирането на елиминациите за тима е гарантирано. Неймар обаче ще е извън строя за срещите с Ница, Ланс, Монако, Лориен, Лион и по всяка вероятност срещу Брест. Най-рано на терена той ще може да се завърне на 23 януари в домакинството на Реймс.

Припомняме, че най-скъпият футболист в света изкълчи глезен при груб шпагат на съперник в краката му.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    2 0 Отговор
    Автора явно не е гледал мача,а само преразказва нещо, което е чул. Неймар направи твърдо влизане и после стъпи върху крака на падналия противник,но се подхлъзна и усука глезена. На практика той се само контузи,опитвайки се да контузи съперник.