Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 17:34 1 374 1

Погба е ентусиазиран да играе под ръководството на новия мениджър на Ман Юнайтед

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник

Французинът, чийто договор изтича през лятото, в момента е контузен и дори бе на лагер в Дубай, за да се лекува

Погба е ентусиазиран да играе под ръководството на новия мениджър на Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Френският полузащитник Пол Погба е ентусиазиран от перспективата да играе под ръководството на новия мениджър на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, съобщава вестник “Мирър”.

Французинът, чийто договор изтича през лятото, в момента е контузен и дори бе на лагер в Дубай, за да се лекува. Очакванията са халфът да отсъства около осем седмици, но вече е провел своите проучвания относно Рангник и стила му на игра. Погба е останал очарован и ентусиазиран от чутото за германеца и е бил на мнение, че той е правилният избор за мениджър до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 све

    1 0 Отговор
    Махайте го тоя негър ! Не си струва парите ! На 5 мача един път проблесне и толкова...