Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 17:50 2 015 11

Димитър Бербатов с видео обръщение към футболните клубове

  • димитър бербатов-
  • клубове-
  • бфс-
  • конгрес

Вече сте наясно с безумните декларации, които се разпространяват от името на БФС

Димитър Бербатов с видео обръщение към футболните клубове - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов използва социалните мрежи, за да направи видео обръщение към футболните клубове у нас. Бившият голмайстор на ЦСКА и Манчестър Юнайтед призова клубовете да не се подвеждат и да не подписват декларации, с които да заявят несъгласие с обжалването на проведения на 12 октомври Конгрес, тъй като според него ръководството на футболната ни централа използва своите членове, за да се задържи на власт колкото се може по-дълго.

"Вече сте наясно с безумните декларации, които се разпространяват от името на БФС. Декларации, които нямат абсолютно никаква юридическа и правна стойност,при и въпреки това те се опитват и ви задължават да ги подписвате. С тези декларации БФС се опитва умишлено да подведе всички вас клубовете - да заявите отказ от законните си права, а именно - когато има безочливи нередности, фалшификации, машинации в действията на ръководството на БФС, вие ,клубовете, да не казвате и да не правите нищо. Безочието на БФС става още по-голямо, защото с искането да подпишете тези декларации, те ви карат да станете съучастници в тези нередности, да нарушавате собствения си устав - да искате да не се обжалват решенията на миналия конгрес. Абсурд!

БФС е организация на футболните клубове в България и сегашното ръководство абдикира от задълженията си да представлява своите членове и сега иска да хвърли всички вас, клубовете, сами да се оправяте с държавните институции. Какво стои зад всичко това обаче е ясно - БФС много добре разбира, че никъде не са желани и няма кой сериозен държавник да седне и да разговаря с тях, камо ли да работи с тях. Както виждаме, основна опорна точка в програмата на партиите в момента, преговарящи за съставяне на редовно правителство, е борбата с корупцията.
Как тогава БФС си мисли, че след всички неприключили и други започващи разследвания за безстопанственост и съмнение за корупция, те ще бъдат приети от държавата за съвместна работа, е напълно непонятно.

Апелирам към футболните клубове в България - не позволявайте да бъдете въвлечени в игрите на БФС, свързани само с това да ви заблуждават и използват, за да се задържат на власт колкото се може по-дълго. На предложените за членство нови клубове искам да кажа следното - на 18 март 2022 г. предстои редовен конгрес на БФС. Там ще бъдете приети без изключение. Няма да позволим този път конгресът да бъде опорочен отново. Това е конгрес, който ще се състои. На него трябва да бъде избран президент и ново ръководство и трябва да бъде приет бюджетът за следващите години. Иначе БФС няма как да функционира. С вас сме и ще отстояваме вашите интереси", заяви Бербатов във видео във "Фейсбук".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    8 5 Отговор
    Сменихте Тиквата, не може да смените Перуката!
  • 2 фергюсън

    12 3 Отговор
    И Перуката от затвора да не излезе !!!
  • 3 Мързел

    6 15 Отговор
    Манекен свърши ли нещо вече за Българският футбол или като Стилянчо си риташ на малки вратички а Мартинчо не може да си затвори панталона като види банкерка? Забравих имаш си отбор адвокати Петър Величков, Георги Градев, А. Станков младши които ти казват как да прилапаш баницата.

    Коментиран от #8

  • 4 Jacques Yves Moineau

    6 3 Отговор
    Очаквайте включване от Бат Венци.
  • 5 плагиати

    6 0 Отговор
    БФС иска клубовете да подпишат информирано съгласие, за да им издадат зелен хайвертификат.
  • 6 Перуката

    2 5 Отговор
    Последното ти обръщение беше като каза,че няма да играеш за България.
    Не,че аз ставам за нещо.
  • 7 Реалист

    0 1 Отговор
    Бербат=лош, недолюбен:) сменете тез турски фамилии бедавайбаукавалите:)
  • 8 Апропо

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мързел":

    Той колко е свършил за БГ футбола , Вие няма как да асимилирате . Нямате ментален капацитет за това щом задавате такъв въпрос . Само Стоичков е свършил повече.

    Коментиран от #9

  • 9 Мързел

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Апропо":

    Хехе тоест аз ако продавам хляб съм свършил много за заърнената промишленост? Като футболист никой не му отрича заслугите. Тука става въпрос за управленец, и да прави нещо за България а не за собствената си кариера. Нали Стойчков беше треньор? Щом е най-добрият футболист прави ли го автоматично добър треньор? А добър човек? А добър управленец? Бербатов ако е човек на място няма да подминава Пирин с Бентлито като малка гара а ще помогне на Пирин. Що ли не го щат нито в Пирин нито в ЦСКА София?

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Апропо

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Мързел":

    Не знам какъв треньор и управленец ще бъде Бербатов . Вие също не знаете. Силно се надявам обаче , да не е крадец , което в нашата страна е много важно. Че се е научил как да прави нещата в грандовете в които е играл. Неговата фондация е една от малкото която прави реално нещо без да бие тъпан. Нито той , нито Стоичков са откраднали нещо за разлика от Боби и Ко. Последните практически унищожиха футбола у нас. Пък и Стоичков е направил толкова за България , че въобще не е важно какъв треньор е.
  • 11 PE6OGOLF4E

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мързел":

    Баце,ако си на хранилка при перуката ОК,ама иначе.....няма човек В СТРАНАТА дето да не вижда какво стана с футбола през последните 15г и да кажеш че тая мас ти я Михайлов е ОК....,стига бре,този човек не само трябва да се махне,ами ако питате мене и в пандиза трябва да иде,все ще се намери за какво....и Бербо може да не е кой знае какво,но ще се види това,нещо ново е......