Last news in Fakti

3 Декември, 2021 00:20 3 318 6

Кристияно Роналдо донесе победа над Арсенал със своя гол №800

  • манчестър юнайтед-
  • арсенал-
  • кристияно роналдо

Португалецът отново бе неразгадан ребус за противниковите защитници

Кристияно Роналдо донесе победа над Арсенал със своя гол №800 - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед постигна успех с 3:2 над Арсенал в едно дерби, което ни припомни годините, в които тези два отбора правеха наистина най-атрактивните двубои.

Кристияно Роналдо за пореден път в своята кариера бе човекът-герой за своите, като този път той вкара своите голове №800 и 801 в професионалната си кариера.

Хронологично погледнато Арсенал поведе след един от най-странните голове в историята на Висшата лига. Емил Смит Роу се разписа в 13', стреляйки извън наказателното поле, но на вратата сякаш нямаше никой, защото Давид Де Хеа бе паднал на земята. Причината за това бе настъпване от Фред към своя вратар при корнер за „артилеристите“, а секунди по-късно младият англичанин отбеляза. Главният съдия Мартин Аткинсън първоначално реши да отмени попадението, но правилникът не му позволи това и ВАР се намеси, за да узакони първия гол в срещата.

Бруно Фернандеш обаче изравни в 44', за да удари съперника точно в момент, когато най-много боли.

Моментът на Роналдо дойде в 52'. Маркъс Рашфорд се възползва от една от много грешки при изнасянето на Арсенал и прати топката в краката на съотборника си, за да му помогне да закръгли актива си на 800 гола.

Мартин Йодегор бързо възстанови равенството след по-малко от две минути, но в 70' норвежецът се превърна в грешник, защото направи дузпа срещу Фред, а Кристияно спечели мача от изпълнението ѝ.

Трите точки в крайна сметка останаха в Манчестър, а това позволи на „червените дяволи“ да се доближат на 2 точки от Арсенал в таблицата и само на 3 от топ 4.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 3 Отговор
    БРАВО ЧЕСТИТО
  • 2 ДРАКОН

    25 0 Отговор
    А у нас в БЪЛГАРИЯ отдавна няма ФУТБОЛ и ФЕНОВЕ
  • 3 Asdfg

    4 0 Отговор
    “Причината за това бе настъпване от Фред към своя вратар при корнер за „артилеристите“…” Без коментар за написаното от Янкулов!
  • 4 Пако

    15 1 Отговор
    ВЕЛИК И САМАТА СТАТИСТИКА ГО ПОТВЪРЖДАВА, 801 ГОЛА.ТОВА Е НЕЗЕМНО .ГОЛМАЙСТОР НА ВСИЧКИ ОТБОРИ В КОИТО Е ИГРАЛ.НЯМА ВТОРИ КАТО НЕГО.
  • 5 колето бацила

    3 2 Отговор
    Още ли има такива дето гледат как някви ритат топка?
  • 6 БФС

    0 2 Отговор
    А наш Митю жена му го кара да превземе БФС!