Last news in Fakti

3 Декември, 2021 19:42 4 049 25

Кирил Петков с мощна подкрепа за Бербатов

  • кирил петков-
  • димитър бербатов-
  • прозрачност във футбола

Бившият служебен министър на икономиката беше попитан дали наистина е канил легендата на българския футбол за спортен министър

Кирил Петков с мощна подкрепа за Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

"Подкрепям Димитър Бербатов в борбата му за прозрачност във футбола". Това заяви пред колегите от "Марица" вероятният нов министър-председател на България Кирил Петков. Той беше попитан дали наистина е канил легендата на българския футбол за спортен министър.

"Не съм говорил още с никого", уточни Петков, преди да изрази подкрепата си за Бербатов, като подчерта, че битката за прозрачност на бившия голмайстор наподобява тази, която води неговата партия за държавата.

Иначе Кирил Петков няколко пъти заяви, че до броени дни ще бъде подписано коалиционно споразумение и от понеделник-вторник ще се говори персонално за министерски постове.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 30 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бербо-министър

    28 6 Отговор
    и Боби ще слага нова перука,щот старата ще я оскубе от божествен гняв!
  • 2 Напред

    37 9 Отговор
    Чистка трябва в българския футбол.Бербатов е правилният човек.Действайте.

    Коментиран от #4

  • 3 бербо

    15 1 Отговор
    виждал ли си две кучета като се срещнат къде се душат първо....
  • 4 Манекен

    10 13 Отговор

    До коментар #2 от "Напред":

    Да бе предател който един ден не е работил нещо освен да рита топката и вече обещал на Стойчо Младенов че като дойде на власт ще наказва съдиите не свирещи за Литекс, супер. Кирчо вземи си ги за министър моля те нека да видим ще се изложиш ли толкова много???
  • 5 С усмивка ще ви оберем

    9 8 Отговор
    Коментарите на слави василев колко прекрасен млад човек е канадеца и си падат по него,а Бойко колко е стар и измислен. Ех, момченце, ами преди години, когато започваше Бойко всички припадаха по него. Но по-важно е, че това продължава и досега. Канадецът звучи в Народното събрание като пионерче, само дето не каза рапорт даден, рапорт приет. Канадецът е дошъл да изпълни поръчка, като остриже овцете, вземи си комисионата и Чао!

    Коментиран от #9

  • 6 Веселинъ 7112136860

    6 11 Отговор
    Господин Петков,на Благороден Френски Език фамилното Ви име ще рече "пръдльо". Проверката е лесна,когато се потърси що е на френски "пръдня" и "пръдльо". Аз съм ЦСКА-ар до краят на животът си. Не съм съгласен обаче да злоупотребявате с моят любим Червен клуб. Вие не сте комуниста злодей глобалист,който е продукт на Капитализмът. Аз съм за ЦСКА в истинската му роля на Български Боен Клуб. Все ми е тая за еничарите турци от "Левски". Въпросът не опира до един син отбор ,който носи името на един помак,какъвто е бил Васил Кунчев...един помак,който защитаваше "святата" турско-еврео-цигано"българска" Република,подлагайки в тъпите си схващания масонски Един закон за Сите
    Няма Сите,когато Сите са били поробители на Българският Народ. Ала въпросът не е в доказаната истина,че Васил Кунчев е един идиот масон-карбонар. Въпросът е в това,че сините запалянковци,макар и заблудени в идолът си,са също живи БЪЛГАРСКИ ЛИЧНОСТИ,които заслужават същият аршин,който и запалянковците на всеки друг Български Футболен Клуб,който е подържан от Етнически Чисти Българи. Умолявам Ви,в качеството си на наследник на Родът Вокил,да национализирате Българските Футболни Клубове,тъй че те да заемат достойното си място,както това беше по времето на Социалистическа България. Това е. Съжалявам ако съм допуснал грешки в бързината,в която написах това послание. "Спартак" е едно честно име,което,създаденият от турци и помаци "Левски" би следвало да приноси,като по този начин се абстрахира от ту

    Коментиран от #10, #13

  • 7 Мда

    9 5 Отговор
    Брей, див вой на герберасти в защита на Боби пияницата....
  • 8 Алфа Вълкът

    4 4 Отговор
    Аз тоя веднъж ме съм го видял със затворена уста? У селото им един такъв, зъбите му все отвънка!
  • 9 О не брачет

    6 4 Отговор

    До коментар #5 от "С усмивка ще ви оберем":

    Пълни глупости. Разликата, е повече от очевидна. Да правиш сравнения между двамата, е крайно неуместно ! В Европа, хората гледат кой какво образование има, а не колко е убав или колко е отворен

    Коментиран от #17

  • 10 Не сигурно

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Веселинъ 7112136860":

    Е как ще национализираш футболните клубове, ще се крадат много пари, а ние ще си плащаме, та да им осигуряваме чалгичка и пиене след мача. Нали го чу оня, дето рече, че тука печалби няма, ставало само за пране на пари
  • 11 ХА ХА

    7 6 Отговор
    Бобито с перуката , толкова се притеснил , че сменил марката на водката .
  • 12 КИРО ЛЪЖЕЦА

    4 5 Отговор
    АЗ ДЪМ ГОСПОД БОГ И ЩЕ МАХАМ ТОЗИ КОЙТО ИСКАМ И ЩЕ СЛАГАМ ТОЗИ КОГОТО СИ ИСКАМ .....ТАМ КЪДЕТО СИ ПОИСКАМ !!!! НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДЪРЖИ СМЕТКА ЗА НИЩО , ПОГАЗВАЛ СЪМ ЗАКОНИТЕ И ПАК ЩЕ ГО НАПРАВЯ И ПАК ЩЕ МЕ ИЗБЕРЕТЕ ЗАЩОТО СТЕ .....!!! ВЕРВАЙТЕ МИ !
  • 13 Левски 1914

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Веселинъ 7112136860":

    цска ФАЛИРА момче слез на земята ако искате промяна трябва да се започне от някъде но първо се вижте вие Литекс – Етрополе не е ФАЛИРАЛИЯ отбор и Сашо Томов ви го каза.

    Коментиран от #16, #21, #24

  • 14 Да ааа

    2 4 Отговор
    вмешателството и във футбола ще ти дойде в повече, отгоре на всичко и процесекарски пристрастия!!!! Стига ... баста ... къде, кага и как е създаден тоя клуб!!!!!! Като Славия ли, като Левски ли, като Черно море ли, Спартак ли .... и т.н и т.н. ами имаше реституция какво върнаха на тия клубове! А относно дезертьорчето Бербатов питай Венци Стефанов, .... така че първо се оправи с обещанията си в политиката а футболните пристрастия особенно по оста Левски - ЦСКА може да се заиграва само глупак!!
  • 15 Това

    5 4 Отговор
    момченце явно не му е ясно, че всяко вмешателство и пристрастия по оста Левски - ЦСКА; Ботев - Локо и т.н. ще му носи само негативи! Мислех го за по-умен, жалко.... пореден .... мухльо, кукла на конци, явно говори без да се е съветвал със пиарите ( а може би господарите) си!!!

    Коментиран от #18

  • 16 Д-р

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Левски 1914":

    Ще слезе , ама трябва да се наспи , знаеш за какво става въпрос .
  • 17 Автобиография

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "О не брачет":

    В Европа им е през оная работа образованието щото те си имат университети бол. Там гледат едно нещо наречено CV. Няма как цял живот да си ритал топка и хоп президент или министър. Е тука в БГ всичко може бил добър футболист хоп КОСМОНАФТ.
  • 18 Автобиография

    3 3 Отговор

    До коментар #15 от "Това":

    Напротив точно ПР-ите са му казали че е модерно да си зад Бербатов щото хората го харесват. Обаче вчера Тройчо каза Бербатов каро дойде ще наказвам съдиите. Та това е новото почтенно. Иначе се борехме срещу калинките а ритнитопко без ден стаж извън терена ще става президент, министър а защо не хирург, стоматолог, инженер та дори летец?
  • 19 Иистината

    2 0 Отговор
    То дойде време и за Ники отрочето му , да си я сложи,
    ама свърши комунизма май че...............................................?????????????????????????
    Иван Славков търтея, къде ли го ядът червиите?
    Той ги настани на държавната софра,
    та не станаха 30 години!
    Христо Стоичков, като е голям Тракийски войн, защо мълчи?
    Нали им седя "диван чупраз" 20 години,
    да могат да крадат необезпокоявани?
    Или бенефиса, бе по-важен от корупцията?
  • 20 Перо

    2 3 Отговор
    Каква легенда е тоя селтик Бербатов и за каква “прозрачност” се бори? Бори се с болни амбиции за президентския пост на БФС,въобще не му пука за промени и напредък на БГ футбола. Схемата му е Стани да седна! Не оправдавам онова недоразумение Б.Михайлов,чието място не е там,но най-малко Бербатов може да претендира за поста!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бай Стою касапина

    0 1 Отговор
    На това объркано човече можеше да отговориш по съвсем друг начин. Не изпитваш ли някаква неприязън към този, който обижда не само отбора ти, но и един велик българин и революционер загинал за да има сега България. Не, не можеш, важното е да пишеш твоите........ Това вече преминава всякакви граници!
  • 23 КРОКОДИЛА

    1 0 Отговор
    ВДИГАЙ СЕ НАРОДЕ - ЛОШОТО СВЪРШИ - СТРАШНОТО ИДВА ......................................................................................................
  • 24 Новичок

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Левски 1914":

    Пеевски 500бимбака като ви преведе ??? Оня Колев вика взехме ги,Питайте Хубчев.Големи паляци бре гьон сурати. ГЕРБ=ЛЕФСКИ.
  • 25 фен

    2 1 Отговор
    Парашутиста Петков , подготвя парашутиста Бербатов , ама все тая ,и без това няма ни държава ни футбол , че да се треса за глупости.