Last news in Fakti

4 Декември, 2021 12:23 1 450 4

Роналдо: Искам да подобря всички възможни рекорди!

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • рекорди-
  • футбол

Радвам се, че станах първият футболист с повече от 800 гола в официални мачове

Роналдо: Искам да подобря всички възможни рекорди! - 1
Снимка: БГНЕС

Супервездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо не скри радостта си от факта, че премина границата от 800 отбелязани гола. Португалецът се разписа на два пъти за победата с 3:2 над Арсенал и вече има 801 попадения в професионалната си кариера.

"Радвам се, че станах първият футболист с повече от 800 гола в официални мачове. Благодаря на феновете си за това, че винаги са ме подкрепяли. Нека продължим да увеличаваме цифрата на вкараните голове и да подобрим всички възможни рекорди! Да го направим заедно, разчитам на всеки от вас!", написа Кристиано в личния си профил във "фейсбук".

До момента Роналдо има 6 гола и 2 асистенции във Висшата лига, а "червените дяволи" заемат 7-о място в класирането с 21 точки.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юлия

    15 0 Отговор
    Симпатяга,талантив ,но и много работлив!!! Явно полага много труд за да формата си!
  • 2 Реалист

    8 8 Отговор
    Да . Адмирации за труда и постоянството. Но феновете помнят само гениите. Това са Марадона, Пеле , Меси , Гаринча , Роналдиньо. Те са докоснати от Господ , а ти си работягата.
  • 3 Sieg

    15 0 Отговор
    Симпатизирам повече на Меси, но Роналдо е адски добър играч. Не ги сравнявам двамата, просто са много различни и двамата са едни от най - великите.
  • 4 Соличанин

    5 0 Отговор
    Вижте разликата в желанието и хъса което има той и нашето бившо дете чудо Божинката, който можеше да има много по-голяма кариера, но се отдаде на леки жени с тежки пороци