Last news in Fakti

5 Декември, 2021 19:45 1 727 19

Стойчо Младенов: Винаги ще бъдем заедно, ръка за ръка, до последната битка във войната, която сме поели

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • фенове

Какво не достига в атакуващата фаза ли? Класата, за която говоря

Стойчо Младенов: Винаги ще бъдем заедно, ръка за ръка, до последната битка във войната, която сме поели - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов даде мнението си след равенството с Пирин (Благоевград), което отдалечи червените на девет точки от лидера Лудогорец. Според Екзекутора на Ливърпул обаче битката за титлата на решена.

"Изключително силно първо полувреме направихме, играхме добре, а през второто полувреме вкарахме гол, но не съумяхме да го съхраним. Миг загуба на концентрация, неправилно разположение, малшанс днес, след 92-ата минута трудно може да се промени нещо. Миг липса на концентрация, както казах, а и последните седем-осем минути се прибрахме много близо до наказателното поле. Липса на концентрация в такъв момент, беше след това невъзможно да отвърне с някакъв щурм или натиск.

Какво не достига в атакуващата фаза ли? Класата, за която говоря. Последното доказване, там бъркаме - там е класата, която трябва да покажем. Лош избор на решения, точно тук трябва да прибавим класа. Имаме състезатели, които имат нужната класа, но е необходимо време. Имаме мач по-малко от Лудогорец и директен двубой, можем да обърнем нещата в наша полза. Отборът има развитие, положително развитие. За това лъкатушене обаче трябва да обърнем внимание в подготовката, трябва да работим и да покрием критериите, които аз имам. Много благодаря на феновете, но казах на Иван, че не е необходимо да ми плащат глобата, аз мога да си я платя сам. Винаги ще бъдем заедно, ръка за ръка, до последната битка във войната, която сме поели", каза специалистът в Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С класа

    21 6 Отговор
    Сега пък класа. Абе Стойчо срещу Пирин ако нямте класа незнам.
  • 2 Stoyco

    18 6 Отговор
    До Нова Година ще изкараме ЛИ????

    Коментиран от #14

  • 3 така, така

    19 7 Отговор
    Това прилича на прощална реч
  • 4 Guest

    17 12 Отговор
    Надявам се предколедно Рома да им напълни кошницата за едни спокойни и весели празници
  • 5 Бако

    11 7 Отговор
    Само Кюстендилеца може да му помогне,
  • 6 Гуци

    15 6 Отговор
    Държим се здраво за кьор- софрата и имаме подкрепата на много лапачи. Майката- хранилница дано не се светне, че отлитаме пак за Казахстан.
  • 7 Мим

    14 8 Отговор
    Тая битка дето си я повел ,ще ти изяде главата. По нея явно трябва да те бият и да бегаш дорде е време и не си допровалил напълно отбора.Марш от армията и от София,че си много отвратителен..
  • 8 ГЕРЕН

    14 7 Отговор
    КАКЪВ ГЬОН СУРАТ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ, ЧЕ СЛЕД ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ ДА СЕ ПЪЧЕШ И ДУЕШ
    ОЩЕ. И СЪВЕТИ ДА ДАВАШ. И ДА СЕ ОПРАВДАВАШ С ДРУГИТЕ.

    Коментиран от #9

  • 9 Стоян Александров

    8 7 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕРЕН":

    Трябва да си само Петорчо. Това е достатъчно. Анти човек, анти тренер, анти същество, противен човек. Мръсник голям. Противен човечец. Доживотно дано останеш при цец - етрополска от Африка.

    Коментиран от #10

  • 10 Герак Митко

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Стоян Александров":

    Каквото пожелаеш на някой, тройно да те стигне. Има ли с какво да се похвалиш ти, в жалкото си хейтърско съществуване.
  • 11 Герак Митко

    6 1 Отговор
    Стойчо, време е да поемеш вината, така е достойно. Веднага след като прибра отбора, се разбра, че ще вкарат. Това стари вълци и имат качество. Все по често бъркаш. И феновете не могат да вкарват голове.
  • 12 кУмУнист

    3 3 Отговор
    Петорчо и Любчо все някой им е виновен за некадърноста, как няма един мач в треньорската им кариера на тези клоуни в който някой или всички са им виновни, но не и те като треньори.
  • 13 Фамилията

    3 0 Отговор
    Очевадна е липсата на класа в реденето на конуси. Само синчето може да оправи нещата. Ганчев да не се ослушва, ами да вади по 25 бинки на месец.
  • 14 Стойчо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Stoyco":

    След това на борсата.
  • 15 Левски 1914

    5 3 Отговор
    Имам много приятели фенове на ФАЛИРАЛИЯ отбор и фенове на ловешко - етрополското МЕНТЕ. Заедно се смеем на простотиите на този човек , той не е наред как може да говори за война , този човек създава напрежение и БФС веднага трябва да го сложат на място с една ЯКА глоба. Никой друг треньор и от единия и от другия отбор до сега не са говорили такова нещо.

    Коментиран от #16

  • 16 Урчо

    2 3 Отговор

    До коментар #15 от "Левски 1914":

    Събирате се по мъжки и се смеете? Ай,ай..

    Коментиран от #17

  • 17 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Урчо":

    Да събираме се и коментираме това е едно състезание между два отбора и ПЕТорчо чувства, че е слаб и че не може да направи нищо и всички му криви.

    Коментиран от #19

  • 18 ВОЕНЕН

    2 1 Отговор
    Стойчо Младенов няма военен опит. За краткото време, когато е бил в Българската армия на задължителна военна служба е известен, че избягал от тоалетната на стадиона, където го е чакала джипка да го заведе в лагера на Левски. Повтарям: БЯГА ОТ ПРОЗОРЕЦА НА ТОАЛЕТНАТА! Какво повече да говорим? Какви войни?
  • 19 Динамото

    3 5 Отговор

    До коментар #17 от "Левски 1914":

    Събирате се на голо парти само по шалчета ,знам ви фенове такива!