Last news in Fakti

7 Декември, 2021 10:43 3 108 16

Тим от Втора лига скочи на Димитър Бербатов

  • димитър бербатов-
  • струмска слава-
  • футбол

Футболният клуб от Радомир е категоричен, че няма смисъл от нов конгрес и обяви Бербо и свитата му за самопровъзгласили се „революционери“

Тим от Втора лига скочи на Димитър Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

Втородивизионният Струмска слава скочи на Димитър Бербатов и неговото обкръжение с остра декларация, обвинявайки ги, че сеят раздори и подклаждат конфликти. Футболният клуб от Радомир е категоричен, че няма смисъл от нов конгрес и обяви Бербо и свитата му за самопровъзгласили се „революционери“.

Предлагаме ви целия пост, публикуван на страницата на тима във Фейсбук.

Струмска слава (Радомир) призовава за незабавно прекратяване на опитите за дестабилизация във футбола ни!!! Българският футбол, а и цялото ни общество, са изправени пред тежки изпитания – здравна, икономическа и социална криза. Всички изпитваме последствията на гърба си, но вместо това да ни накара да се обединим и да работим заедно за намирането на решения, определен кръг от хора, самопровъзгласили се за „революционери“, не спират да сеят раздор и да подклаждат конфликти във футболните среди. Чуваме, че сега щели да организират нова подписка… Но на какво отгоре? И така докога? Кой ще плати цената за всичко това? Конгресът мина, клубовете ясно изразиха волята си – и макар това да не се харесва на някои, изборът е ясен. Волята на българското футболно семейство бе категорична – да започнем всички заедно да работим за решаването на най-важните и наболели проблеми, а не да продължим да водим измислени войни. Интерес от последното имат само тези, които не успяха да превземат властта. За тях това явно е единствената цел. От всичките им действия дотук съвсем не личи, че мислят доброто на българския футбол – напротив. Те не спират да критикуват и използват всякакви средства, за да внасят напрежение и конфликти между клубовете. Но замисляли ли са се утре как биха работили с тези хора, с тези отбори?! Хубавото е, че вече все по-малко са тези, които се хващат на играта им. Защото тя не е тази, която ще донесе по-добро бъдеще за българския футбол. Истината е, че пътят е само един – единение, сплотени и задружни действия в името на общото бъдеще за нас и нашите талантливи деца. Нека спрем веднъж завинаги този цирк и да се захващаме за работа!


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футболен милиционер

    12 15 Отговор
    Този женчо нещо много си повярва. Милиционер, като останалите 7 милиона.
  • 2 Ха ха ха🤣

    22 13 Отговор
    Кошаревските свидетели на пияндето, шкембето, кекемето, заспето (г-н емо-граматиката)..., тръгнали да дават оценка на Димитър Бербатов!?! На Димитър Бербатов!... Да се надяваме, че скоро и тези вересии, ще бъдат прибрани...

    Коментиран от #10

  • 3 От Росенец

    16 2 Отговор
    Все едно взето от извънреден брифинг на ГЕРБ...работа, работа, работа...
  • 4 Jacques Yves Moineau

    24 1 Отговор
    Дааа няма да е зле да се "дестабилизира" футбола. Че сега е стабилно на дъното.
  • 5 Левски 1914

    10 9 Отговор
    Ако не заведе дело срещу кмета на Симитли значи кмета ще се окаже прав

    Коментиран от #11

  • 6 Гената

    17 3 Отговор
    А каква е играта на подкрепящите Михайлов отбори ? Да се правят на футболисти, да въртят и перат там едни пари и най-вече да захранват черното тото с нагласени мачове ! Прощавайте, ама май е по-добре на мястото на Лечков и Михайлов да турим трима индоевропейци дето правят шоуто "Тука има - тука няма" ! Ама-а-а, Киро и Асен скоро ще се захванат и с тая клоака, търпение !
  • 7 ⚜️Просветен⚜️

    18 2 Отговор
    Аре у лево ! Голяма слава сте и вие , че и мнение изказвате! Отивате , гласувате и каквото стане ! Няма нужда да демонстрирате при кой сте на хранилка ! Селяндури , Бербо ей сега ще се откаже от революцията , защото вашето мнение е всичко за него! Все едно някое заптие по време на Игото да пусне декларация към Васил Кунчев да се откаже от революцията за да не дестабилизира империята! Като сте кухи , поне си трайте !

    Коментиран от #13

  • 8 Коки

    14 2 Отговор
    Ха,ха,ха. Ама тези Радомир имали отбор ли.

    Коментиран от #9

  • 9 Имат

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Коки":

    -само дето са икономисали част от името - истинската слава на Радомир е бозата... футболът е доста по-назад... ама като се объркат двете неща, май става нещо друго, демек - нищо.Всъщност -авторитетът на това отборче в България е по-висок, отколкото на футболния отбор на България на Балканския полуостров /за тия, които се съмняват - ето балканските страни - Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Косово, Босна и Херцеговина, Словения, Албания, Румъния, Черна гора... Къде сме ние ? Коя от тези страни има по-лош баланс от нашия през последните години? И огромната заслуга за мястото ни в това класиране, определено като "най-успешния период" в новата българска футболна история, на управляващите българския футбол. Нещо да греша?

    Коментиран от #14

  • 10 Татус

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "Ха ха ха🤣":

    А кой е Д Бербаров я кажи? Дай да видим CVто му става ли за президент? Или щом си добър футболист може да си президент, хирург, космонавт, инженер, адвокат? Един ден няма трудов стаж извън терена. Освен това предател и на всичкото отгоре отшелник. Един път през тези 5 години когсто е извън терена нищо не каза нищо не направи за българският футбол. Отиде Красен Кралев при него обеща му че ще му осигури селските отборчета и изведнъж стана много общителен. Защо не помага и в момента може да помогне на ЦСКА София на Пирин. Защо не го искат при тях?

    Коментиран от #12

  • 11 Предател

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    Какво дело обвиняват сина на някакъв човек само щото му е син. Вече се чуди как да се прави на интересен. Какво работи тоя Бербатов как помага на футбола? Защо не помага на Пирин? Нека малко да управляеа да покаже какво може той иска от падар да стане цар. Смешна работа само знае да плюе един човек не е управлявал в живота си.
  • 12 Левски 1914

    6 5 Отговор

    До коментар #10 от "Татус":

    И страхливец кмета на Симитли го направи за две пари , плюе го а Бербатов мисли че вали. Като е толкова ербап защо не го осъди?
  • 13 Празноглавец

    2 6 Отговор

    До коментар #7 от "⚜️Просветен⚜️":

    Ти нормален ли си знаеш ли какво е демокрация. Има избори минават приемаш поражението и работиш здраво. На света няма само позиция Президент. Може да стане изпълнителен директор, спортен директор, шеф на ДЮШ да се докажеш че мисли за българия и футбола. Марто стои в Англия задява банкерки, Стилиян в Англуя рита на малки вратички а Бербатов само плюе. Наел няколко адвоката да съдят БФС и така помага на футбола жалка работа. Бербатов да сравняваш с Левски колко трябва да ти е акъла?
  • 14 Варвара

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "Имат":

    Питай ЦСКА София къде грешиш вчера срещу пирин 10 титуляра чужденци. Нали те веят знамето на Бербатов ще ги натурализираме ли да оправим национала. А и Стоичо обеща Бербатов като доиде ще падат глави на съдиите дето не свирят за ЦСКА. Ето това е новият морал. И естествено за капак великият отбор Варвара който съди БФС през пионката Градев защо не му позволили да е делегат като Градев няма нищо общо с тях. Ето това е мафията.
  • 15 Стана ясно

    8 0 Отговор
    Сателитчетата на БМ, ЙЛ, ЕК и КД публикуват съчинена в БФС декларация, съдържанието и духът на която са напълно в традициите на мрачното комунистическо минало, от което идват гореспоменатите другари. Вчера беше кметът феодал, спазарил неукия си син на топло в БФС, днес са неудачниците от Радомир, утре - още по-световно неизвестни и от тях. Ледът се пука, БФС пропада и това е ясно за всички. До март е царството им, царство им небесно!

    Коментиран от #16

  • 16 Нов конгрес

    2 6 Отговор

    До коментар #15 от "Стана ясно":

    А Бербатов до март ше благоволи ли да работи нещо или ще си вее перчема и ще чака нов и после нов и после нов конгрес за да бие?