Last news in Fakti

7 Декември, 2021 12:10 767 4

Жозе Моуриньо крие Рома преди мача с ЦСКА

  • жозе моуриньо-
  • рома-
  • цска-
  • лигата на конференциите-
  • лига на конференциите

Футболистите на Специалния пристигат за задължителна победа, тъй като в момента се намират на точка от лидерската позиция, която дава право за участие на 1/8 финалите в турнира

Жозе Моуриньо крие Рома преди мача с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Рома няма да тренира в София преди предстоящия в четвъртък от 19:45 часа последен мач от груповата фаза на Лигата на конференциите срещу ЦСКА, съобщава „Тема Спорт“.

Футболистите на Жозе Мауриньо пристигат за задължителна победа, тъй като в момента се намират на точка от лидерската позиция, която дава право за участие на 1/8 финалите в турнира. Второто място пък води към 1/16 финалите.

Специалния със сигурност ще иска да си спести два допълнителни мача през пролетта, но за целта е нужна освен победа в София и грешка на Бодьо/Глимт при гостуването на Заря (Луганск). Норвежците имат 11 точки, а римляните – 10.

Официалната тренировка на ЦСКА ще се проведе утре от 17:00 часа на базата в Панчарево, а първите 15 минути от нея ще бъдат открити. Стойчо Младенов ще говори пред медиите в 14:30 часа в зала „Родина“ на Националния стадион.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бухахаха

    4 3 Отговор
    Нашите ще им го върнат тъпкано, като се изпокрият на терена
  • 2 Абе

    9 0 Отговор
    Нормално, ще си тренират на стадион, тия тука нашите насипи са пълен смях за европейците.
  • 3 Еко той

    7 3 Отговор
    Къде да тренират в Еко Той ли? Иначе факти старстелно пропуска да съобщи, че министърът каза че ЦСКА София дължи 4 милиона на държавата и Сердика дружедтвото е пред фалит заради това. Та Гришата ги умее тези работи първо ощети НАП с 11М сегс ще ощети държаватс с още 4М тоест общо 15 милиона ощетена държавата за сметка на Гриша Ганчев и ЦСКА. Та въпрода ми е зсщо ме ги дадоха базите нс ЦСКА 2948 поне хората щяха да си плащат.
  • 4 Специалниот

    5 1 Отговор
    Рекох да се креме оти на стадионот не е плакен наемот за 4 милона лева и не се знае дали ке има мач! Министорот на спортот е сакал да нахлува да запре да се не играе мачот па ние се крием.