Last news in Fakti

7 Декември, 2021 12:45 2 313 3

Европейски шампион взе български паспорт и ще може да се състезава за страната ни

  • семьон новиков-
  • европейски шампион-
  • борба

Наскоро двукратният световен шампион до 23 г.  претърпя операция на рамото и все още не е ясно, кога младият талант ще може да дебютира за националния ни отбор

Европейски шампион взе български паспорт и ще може да се състезава за страната ни - 1

Украинецът Семьон Новиков, европейски шампион от Рим 2020, получи български паспорт и от следващия сезон ще може да се състезава за страната ни.

Наскоро двукратният световен шампион до 23 г. претърпя операция на рамото и все още не е ясно, кога младият талант ще може да дебютира за националния ни отбор.

Новиков се състезава в категория до 87 кг на класическата борба, а в родината си бе конкуренция на двукратния олимпийски медалист Жан Беленюк, който на игрите Токио 2020 взе злато.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раздадени

    4 6 Отговор
    Пак раздаваме паспорти. Да създадем спортисти ни няма, само лапане от федерациите. А достъп на децата до спорт е нулев. Като е толкова добър защо не представя страната си, украинец-продажник, за какво ни е?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Оня

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Раздадени":

    И ти не ни трябваш , за кво си ни ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.