Last news in Fakti

7 Декември, 2021 21:30 2 382 2

Младок от Борусия отнесе тежка глоба за коментар срещу съдията в дербито с Байерн

  • джуд белингам-
  • борусия дортмунд-
  • байерн мюнхен-
  • феликс цвайер

Той го обвини, че е уреждал мачове в миналото

Младок от Борусия отнесе тежка глоба за коментар срещу съдията в дербито с Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Младият английски талант Джуд Белингам си навлече сериозни главоболия от Дисциплинарната комисия към Бундеслигата, след като си позволи да уличи в корупция главния съдия на мача с Байерн Мюнхен през уикенда, научихме от местни медии.

Полузащитникът изрази съмнение в решенията на Феликс Цвайер по време на дербито, като посочи отсъдената дузпа за игра с ръка на Матс Хумелс. Той каза, че „съдията е уреждал мачове в миналото и не е изненадан от решенията му в двубоя“.

Белингам ще трябва да плати €34 000 глоба за думите си след срещата, но поне така ще си спести лишаването от състезателни права.

Припомняме, че Борусия Дортмунд отстъпи с 2:3 на Байерн Мюнхен в „Дер Класикер“, като именно точната дузпа на Робърт Левандовски реши мача в полза на „баварците“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужаст!

    0 0 Отговор
    Ма не чак толкова де.Рекох да не е отнесъл некой 220 мм,щото и такива работи стават..
  • 2 Рошко

    3 0 Отговор
    В днешно време да казваш истината е наказуемо, евалла на момчето така печелят големите