Last news in Fakti

8 Декември, 2021 14:40 1 715 8

Феновете на ЦСКА събраха 4 хил. лева за глобата на Стойчо Младенов

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • фенове-
  • пари-
  • глоба

Наставникът на „червените” обяви, че е искал сам да плати санкцията, но привържениците настояли да приеме парите

Феновете на ЦСКА събраха  4 хил. лева за глобата на Стойчо Младенов - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на ЦСКА събраха и внесоха в деловодството на клуба сумата от 4 хил. лева, която е за глобата наложена Стойчо Младенов за изказванията му след мача с Локомотив София. Наставникът на „червените” обяви, че е искал сам да плати санкцията, но привържениците настояли да приеме парите.

Ето какво написаха от Трибуна Сектор Г:

"Армейци,

Днес в деловодството на ЦСКА бяха внесени 4000 лв. Група фенове от различни сектори, фракции и самостоятелно събраха сумата за глобата на Стойчо Младенов, която той получи заради интервюто си след мача с "Локомотив" (София).

Смятаме, че всеки един армеец, който защитава пламенно ЦСКА, заслужава нашата безрезервна подкрепа. Време е всички да проумеят, че едно истинско действие означава много повече от хиляди празни приказки и словоблудства. И ще продължим да го доказваме!

С тези, които преценят, че обичат отбора си, ще се видим утре на Националния стадион. Носете шаловете си и се гответе за битка!

САМО ЦСКА!"


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хитрец

    7 2 Отговор
    Балъци от класа има, та този ли не може да си плати глобата?
  • 2 Припс1948

    16 2 Отговор
    В либералния тон ние, припозналите ФК Литекс в София - събрахме 4 хил.лв. за Стойчо Младенов, за да може да продължава да мрънка, да мяука и да хули враговете ни във Вселената! Хората събират за деца в нужда, за благородни и за човешки каузи. Ние събрахме за Стойчо да може до плюе. Това е.
  • 3 Стоян Александров

    10 2 Отговор
    Бравос, бравос на вази. Петорчо Ви фалира, а Вие и пари му събирате, бравос. Петорчо е мноооого слаб треньор, но Вие ще го разберете по- трудния начин, а именно като Ви фалира. Да си проЗд не е лесно. За това аз искав Петорчо доживот тренер в цеца- етрополска от Африка. Българиъе тук не са хатесвани. Комкото по- лилав е толкова по- става за африканския сбирщайн. Петорчо- комисионата сега ще се развихри.... Честито Ви цесекари, честито нов фалит. Еееееее човек от главата си пати дееее...
  • 4 Милен

    14 2 Отговор
    Ама разбира се, платете му глобата. Той нека ръси глупости и да се извинява като ученичка, че не може да направи отбор, да получава 20-30 000 заплата, пък вие му плащайте глобите!
  • 5 Такси

    10 0 Отговор
    Десет команчи и един бял!!!!!Егати армейците!!!
  • 6 Кабак

    4 2 Отговор
    Да припомним защо е глобата, защото пред Диема спорт каза:Кабаков-Тъпаков.
    Щом за ЦСКА това е да защитаваш честта на червената петолъчка и е гордост, така да бъде.
  • 7 гост

    4 0 Отговор
    Трою Ци....на цоца здраво пара от ловешкото цесека, а глупавите лумпени които го припознаха събират милостиня за манг..а от плоски ХА ХА ХА.
  • 8 ЦСКА

    0 0 Отговор
    Защо изтрихте, че го нарекох нещастник???