Last news in Fakti

9 Декември, 2021 12:34 762 0

Отнеха точки на Лион заради инцидента с Пайе

  • димитри пайе-
  • лион-
  • точки

Лион има само 6 победи от началото на сезона и се намира в долната половина на класирането на френската Лига 1

Отнеха точки на Лион заради инцидента с Пайе - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към Френската футболна лига отне една точка от актива на Лион заради хвърлената бутилка по Димитри Пайе по време на мача с Марсилия миналия месец.

Капитанът на Марсилия бе уцелен по главата с бутилка с вода от трибуните в още в началото на мача, докато се подготвяше да изпълни ъглов удар и срещата бе прекратена при резултат 0:0. Мачът ще се преиграе без публика, като предстои да бъде уточнена датата, съобщиха от Лигата.

Това е поредна ексцесия по френските стадиони през този сезон, което накара спортният министър на страната да призове за радикални мерки и тежки санкции за провинилите се.

Лион има само 6 победи от началото на сезона и се намира в долната половина на класирането на френската Лига 1. След отнемането на една точка тимът остава 13-и в таблицата на 20 точки от лидера Пари Сен Жермен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА