Last news in Fakti

9 Декември, 2021 18:00 1 109 4

Коронавирусът извади от строя и половината състав на Лестър

  • лестър-
  • covid-19-
  • наполи-
  • лига на конференциите

Цели 7 души са дали положителни проби

Коронавирусът извади от строя и половината състав на Лестър - 1
Снимка: БГНЕС

Пандемията удари с нова сила Великобритания и макар нивата на смъртността да се запазиха трайно ниски, последствията от заразяването с COVID-19 остават сериозни. Два от елитните тимове в страната дори бяха ударени тежко от вируса в последните дни. Първо Тотнъм отчете 13 положителни проби и се наложи мачът на клуба с Ред в Лигата на конференции да бъде отложен, а сега и Лестър приплака със 7 заразени в състава, научихме от клубния уеб-сайт.

Сред инфектираните са Адемола Лукман, Даниел Амартей, Келеши Ихеаначо, Яник Вестергор, Айозе Перес, Филип Бенкович и Вонте Дейли-Кембъл.

Старши-треньорът Брендън Роджърс изрази притеснението си от окомплектоването на състава за днешния мач с Наполи, в който е заложено класирането на „лисиците“ в следващата фаза на турнира.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чепатия чеп

    6 0 Отговор
    Е нали се "ваксинираха" с по десетина инжекции???

    Коментиран от #3

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Фамилия Кадафи,желае Весели и здрави празници на англосаксонските си убийци!
  • 3 Хихи

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чепатия чеп":

    ТОЧНО ЗА ТОВА СА БОЛНИ ЙХЙАЙАЙЙ
  • 4 ха ха

    5 0 Отговор
    Абе, нали Англия е надупчена до ушите с ваксини? Къф е тоя ковид у Лестър и Тотнъм? Или пак и ваксинираните боледуват, ама са виновни неваксинираните? ;)