Last news in Fakti

10 Април, 2013 15:54 852 0

Венци Стефанов: Феновете ни са "бели" хора

  • стефанов-
  • славия-
  • концерт-
  • фенове
Венци Стефанов: Феновете ни са "бели" хора - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венци Стефанов заяви, че феновете на "белите" са сред най-интелигентните и възпитаните в България.

"Славистите са възпитани. Това е най-интелигентната публика. Ето го Данчо Караджов. Вижте го. Бял човек! А вие ще пуснете ли детето си в секторите "Б" и "Г" или пък при онези от Пловдив, дето се наричат бултраси? Всеки може да бъде левскар или цесекар. Или там от Ботев, Локомотив и т.н. Да си славист, това е чест и религия. Защо юбилейният ни концерт няма да е на стадиона? Е, това не е Лепа Брена, за да я караме да пее на стадион. Нека кажа, че никой от изпълнителите, които ще пеят на концерта, не е поискал и стотинка. И им прави чест", каза Венци Стефанов пред TV7. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА