Last news in Fakti

11 Декември, 2021 23:00 12 604 2

Рангник гони Роналдо от Юнайтед?

  • кристияно роналдо-
  • ралф рангник-
  • манчестър юнайтед

Сблъсъкът на егоцентриците може и да бъде загубен от португалеца

Рангник гони Роналдо от Юнайтед? - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо може и да е най-добрият футболист в настоящия тим на Манчестър Юнайтед, но егото на португалеца може съвсем скоро да се сблъска с това на Ралф Рангник, а в резултат единият от двамата да си тръгне. Според Football Insider, това по всяка вероятност ще е 5-кратният носител на „Златната топка“.

Изданието дори твърди, че Роналдо може да се завърне в Реал Мадрид, тъй като Карим Бензема остана без алтернатива на върха на атаката.

36-годишният голаджия обаче е по-вероятно, според нас, да се разбере с новия наставник, защото сам би трябвало да осъзнава, че пред него не остава още много футбол на най-високо ниво.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пускам сълза

    8 15 Отговор
    Довиждане довиждане
  • 2 Руцата

    26 5 Отговор
    Поне още 4-5 години
    Върхов футбол му остава
    Човека е феномен