Last news in Fakti

12 Декември, 2021 18:30 1 445 21

Стойчо Младенов: Лудогорец играе чак в понеделник, а на нас ни дадоха само 72 часа за възстановяване

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • черно море-
  • лудогорец

Треньорът на ЦСКА се оплака от програмата в Първа Лига

Стойчо Младенов: Лудогорец играе чак в понеделник, а на нас ни дадоха само 72 часа за възстановяване - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА днес може и да спечели дербито с Черно море с 2:0 в столицата, но старши-треньорът на „червените“ Стойчо Младенов отново заподозря тенденциозност в решения от най-високо ниво срещу неговия тим.

Знаеше се от какъв мач идваме отпреди 72 часа. Подчертавам 72 часа. Можеше нашият мач да е понеделник. Това са тънки моменти и подсказва тенденцията към ЦСКА. На Лудогорец разрешават да играят в понеделник, на нас не. Играем на по-малко от 72 часа. Това е в ущърб за нас“, каза Младенов, цитиран от dsport.

Мачът, който визира наставникът, бе срещу Рома в Лигата на конференциите, който се проведе в четвъртък. Два часа по-късно Лудогорец прие Мидтиланд в Лига Европа, но „орлите“ имат привилегията да почиват с ден повече от конкурента си за титлата преди да излязат в двубой срещу Пирин в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    23 9 Отговор
    Хайде пак рИване :) Много го бива да плачка :)
  • 2 LUBO PENEV

    20 7 Отговор
    Казах му на сър Плоский да не мрънка и да не мяука, но той все неговия си рев ридае!
  • 3 BAI NOODLES

    19 6 Отговор
    Ти достойнство нямаш ли бе царвул.
  • 4 Гад

    13 6 Отговор
    Добре де, колко време му трябва на един футболист да се възстанови след мач? 24 часа не стигат ли?

    Коментиран от #14

  • 5 Лупай

    8 8 Отговор
    Бахура ве кретен чорбарски.
  • 6 Стоян Александров

    13 8 Отговор
    Така е Петорчо. За да ти чуем ревъъъъъът. Искаме рев кати на лъв. Как хубаво ревеш като вдовица за .... Вие се сещате нали така ? Давай Петорчооооо
  • 7 Стоян Александров

    8 9 Отговор
    Петорчо и цеца - етеополска от Африка станаха за посмешище. Цяла България Ви се подиграва и смее. Добре, че не съм цецекарче. В Европа смях и в България смях. Но в Европата е с бонус, а именно: ПОЗОР. МНОГО ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ. И всичко заради Петорчо. Мнооооогоооо е зле полужението у цецини. Но пък голям смях пада

    Коментиран от #10

  • 8 ЦСКАто

    8 13 Отговор
    Прав е Стойчо , целият свят мрази цесекато защото е супергранд и не прощава на никого !

    Коментиран от #9

  • 9 Стоян Александров

    8 7 Отговор

    До коментар #8 от "ЦСКАто":

    Така е. Прав си. Само, че тоя се казва ПЕТОРЧО ТРОЙЧЕВ. Иначе си прав. Хахахахаха. Наистина голям смях ми образувате. И денчетата сте мноооогооо смешни. Какви победи какви пет лева бе, та те Ви спукаха от бой у Юръпъ. Еййййй много смях правите бе. Все така да продължавате и през Новата година....хахахахахахаха
  • 10 Гост

    7 6 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Пяната, Стоенчо, пяната си избърши от устата, че протече. :)

    Коментиран от #12

  • 11 ПАК ПЛАЧИ

    6 7 Отговор
    И СЕ ОПРАВДАВА. ТЪРСИ ГРЕШКИТЕ У ДРУГИТЕ. НЕ МУ ЛИ Е МАЛКО СРАМ ДА ПЛАЧЕ КЪТ.....?!????!
  • 12 Стоян Александров

    7 8 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    До втория Ви фалит ще Ви тормозя. И заради гнета който наложихте през комунизма също ще плащате. И Петорчо ще плаща за глупостите и лъжите които наговори и говорише преди. Лъжи и измами. Ще Ви мачкам и заради фалита който си спретнахте. Аз ще си плащам задълженията, а Ганчо само ще яде и пие, както и онези като Томата крадци и измамници. Ще платите мноооопого скъпо всички защото си мълчахте и признахте за истински. Лъжат Ви и Вас ама се правите на невидяли. Ще Ви тормозя всеки ден инавсякаде...африканци такива.

    Коментиран от #15

  • 13 Ревльо

    4 7 Отговор
    Дайте му кърпички на Стойчо пак реве.
  • 14 Добро утро

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Гад":

    Стигат, ама ако не идат на дискотека след мача. Иначе дивеят цяла нощ, чак към 11 да заспят, станат у 17, па то махмурлук, главоболие, световъртене, зачервени очи, ала премъчат до 1-2 среднощ да поровят из социалните медии, после спане до обяд, после едва се дигнат да идат най-сетне на тренировка, ала то пък едва се тътрят като куци коне, докато го изчистят тоя алкохол, но на другия ден вече повъзвръщат форма, а на по-другия вече са в познатата си форма. Както виждаш тези няколко дни в повече на единия отбор наистина са от решаващо значение. Докато в други страни дори ще вземат да уредят приятелски мач, за да не излязат от форма, цяла седмица без мач.

    Коментиран от #17

  • 15 Гост

    4 4 Отговор

    До коментар #12 от "Стоян Александров":

    Аууу, голям тормоз налагаш. Толкова сме изтормозени, че не можем да спим от смях, след някое от словоизлеянията ти. Аз лично много се забавлявам, когато те чета и това много ме "тормози" :). Явно така ще плащаме "мнооого скъпо", със смях и забавление. Само като си представя колко злоба и яд се корени зад братвежите ти и ми се стопля душата. ;))))
    Продължавай все така с "тормоза"!
  • 16 Jacques Yves Moineau

    2 4 Отговор
    Мрън мрън мрън.
  • 17 Бай Стою касапина

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Добро утро":

    Единственото вярно нещо написано в коментарите до тук. Евала приятелю! Обаче извинявай, но най ме кефят глупостите на Стоен. Тоя е върха на сладоледа. Надмина оня четиринайстият. Браво на двамата плюещи от сутрин до вечер ЦСКА. С тях е весело.
  • 18 Простотии

    4 2 Отговор
    Този верно ли няма втори клас? И децата от детската градина знаят че седмицата е от 7 дена!!! Като играеш Четвъртък-Четвъртък кога да ти сложат мача неграмотнико? Ако е понеделни ще се оплакваш пък че имаш само два пълни дена до този с Арда и то като гост😊. Обаче феновете му се кефят на простотиите🤗.
  • 19 Трезвомислещ българин

    4 1 Отговор
    Абе , ревльо, цяла България се занимава с твоите глупости. Като не ти харесва хвърляй оставка и довиждане. С твоите глупости изтри всичко положително от това ,което си бил навремето.
  • 20 така, така

    1 1 Отговор
    Спокойно. Стойчо се прави на актьора в познатата светлина, за да приспи съперниците. Ще вземат и двата мача, щото момчетата му са набрали и на двата отбора, няма да им е до дискотеки. Ще имаме два отбора на върха с еднакъв брой точки. Това ще ни е извинението, че станахме по един или по друг начин свидетели на най-слабия ни провеждан някога шампионат.
  • 21 12345

    1 2 Отговор
    ХЛЕНЧО № !. Това е мъжко, Стойчо.....