Last news in Fakti

15 Декември, 2021 13:32 3 066 20

Николай Жейнов: Редица смущаващи неща са се случвали в Левски и те са на ръба на закона

  • николай жейнов-
  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

За мен в момента Станимир Стоилов е барометърът при сините

Николай Жейнов: Редица смущаващи неща са се случвали в Левски и те са на ръба на закона - 1
Снимка:

Футболният агент Николай Жейнов коментира ситуацията в Левски. Мениджърът алармира за нередности, правени на "Герена" при предишни управления.

"Четох наскоро интервю на Станимир Стоилов, в което каза какво се случва в клуба. За мен в момента той е барометърът при сините. Не борави с този тип думи, че Левски е в сигурни ръце и всичко е наред. Според мен това е човекът, който поведе синята общност към по-добро и се надявам да успеят.

Къде са хората, които са управлявали клуба преди това, и на кого са оставили цветущ клуб? Говоря за всички преди. До момента никой не им е потърсил абсолютно никаква отговорност. Много от феновете вече са наясно какво се е случвало.

Двата най-големи проблема за Левски в момента са задълженията към Петър Хубчев и Насиру Мохамед, а преди това футболисти са си тръгвали без финансови претенции или много намалени такива. Това е парадокс и трябва да се види кой е подписвал тези договори. Редица смущаващи неща са се случвали и те са на ръба на закона", заяви Жейнов в предаването "Червен картон" по БСТВ, цитиран от "Тема спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не на

    13 1 Отговор
    ръба , ами направо извън закона !
  • 2 КЗЛ

    6 1 Отговор
    КЗЛ ...
  • 3 ГЕРЕН

    4 0 Отговор
    КАЖИ НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ
    КОЙ Е ПЕРИОДА. ПЕРИОДИТЕ. И ТИ СЕ ОБЛАЖИ.....
  • 4 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор
    Тоя какви изказвания прави по БСП ТВ. Не случайно са отбора на всички власти! И ако 2млн бяха задълженията им пей сърце.

    Коментиран от #7

  • 5 Стоян Александров

    2 13 Отговор
    Цецекарите сегс ги е яд защото ПФК ЛЕВСКИ 1914 - София до година или две излиза на чисто, а африканците затъват все повече и повече. Повече е и от преди. Фалита на африканците е на 100%. Няма бягане. Само Левски....

    Коментиран от #6, #8

  • 6 мдаааа

    9 2 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян Александров":

    Леефски 1992 е голем О/т/БОР !
  • 7 ГЕРЕН

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    БЕСЕПЕТО. НЕ Е ФАКТОР. ТОВА
    ТВОЕТО Е ЗЛОБА ПИЧ. ЧЕРВЕНИТЕ
    ЩЕ ДАДАТ НА СИНИТЕ....??!??!!??
  • 8 Алфа Вълкът

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Стоян Александров":

    След 2г започвате да плащате 7млн на Главболгарстрой, главчо! Бяха 3,8млн, ама станали 7млн и ще ги плащате след 2г, питай Раев защо са 7млн. ЧЕСТИТО, МНОГО ЯКО ВИ ЛЪЖАТ, АМА И ВИЕ МНОГО ЯКО КЪЛВЕТЕ!

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Бай Бибиан

    2 1 Отговор
    Ма е много важно од коя страна на раба е това кое се е случвало у Лефски да каже тоа тулуп! Ако е од ватрешната знаеме формолата: съд и затвор за секи позор!
  • 10 Стоян Александров

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Ууууууу ти пък много си запознат беееееее. Брей че знаш кал стоят нещата. У Левски никой не знае, ама ти знаеш. Браво. А че Габчо Яи хвърля прах в очите със стадиона на Ферецварош щототе му дадоха анимацийката не знаеш,ааааааа. Браво. Ще видим след две години. Лошото е че Левски после пак ще затъне в дългове щото позорни и смешни са ни бизнесмените, аматова ще е друга работа.

    Коментиран от #14, #16

  • 11 Лъжеш

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Алфа Вълкът":

    Ти вярваш ли си на това? Към Главбулгарстрой дълга е около 3.5М лева. На Божков дължим 7М което е нонсенс и пародия да дължиш пари на бивш собственик. Принципно Божков каза че няма да ги търси, ще видим какъв мъж е.

    Коментиран от #12

  • 12 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Лъжеш":

    То и Спас Русев каза, че няма да ги търси, ама нещо имате едни задължения към Виваком! Та и към Божков нямате задължения, но имате към фирмите му!

    Коментиран от #15

  • 13 говедар

    3 0 Отговор
    Много ми е мъчно за Иво Тонев !
  • 14 Парк

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Стоян Александров":

    Да това беше най-смешното че ни се смееха за Диксън и палмите а Ганчев показва стадиона на Ференцваруш. После ни се смееха за мола а реално тяхният план е същият да има и търговска част. Е питам аз всички Софиянци в кой ПАРК в Европа има стадион, с 3000 паркоместа с пътища през парка и с магазини повтарям в парк??? Като е така да я махат Борисовата градина и да направят един бизнес парк!!!
  • 15 Левскар

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Алфа Вълкът":

    Ти нормален ли си???? Ходи си пии хапчетата. Спас Русев отписа дълга към Левски! Към Главбулгарстрой е 3.5М а към Божков и лотарията му са около 6. 5М. Божков каза че няма да ги иска, то това е пародия дълг към собственик на клуба.
  • 16 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Стоян Александров":

    Ти не може да пишеш, ами се научи поне да четеш. В нета има достатъчно информация! Ама лъжели разни сайтчета, те тъй лъгаха и за Диксън и се оказа, че лъжите станаха истина. Имам чувството, че не сте никакви левскари, ами платени на Раев хора, които заглушават фактите и истината най-вече в синята общност!

    Коментиран от #17, #20

  • 17 Левскар

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "Алфа Вълкът":

    Хаха продължавай да четеш Топспорт и Ангел Домусчиев. Все пак може да попиташ и Спас Русев дали Левски дължи на Виваком пари или и на него не вярваш😊. А вие кога ще си платите 4 М на Сердика?

    Коментиран от #18

  • 18 Алфа Вълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Левскар":

    Правилно съм ви преценил!
  • 19 Bai NOODLES

    1 0 Отговор
    Е син на бившият шеф на 2ро. РУ.на МВР.гр. Бургас. Познавам го Ники от малък беше лъжец и измамник. А баща му мир на прахът му,е беше рядък пияница. Живко Жейнов...
  • 20 Бай Стою касапина

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Алфа Вълкът":

    Не си прав. И аз така си мислех, че е неграмотен. Проблема му е, че като го настъпят по мазола губи говор и картина и бърка буквите. А това е така щото бута масло.