Last news in Fakti

16 Декември, 2021 18:00 3 479 0

Единствената сериозна оферта за Холанд идва от Манчестър

  • ерлинг холанд-
  • манчестър юнайтед-
  • борусия дортмунд

Норвежецът може и да е сензация в момента, но малцината са клубовете, които разполагат с нужните пари, за да го привлекат

Единствената сериозна оферта за Холанд идва от Манчестър - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд безспорно е един от най-вълнуващите таланти в света на футбола в момента, тъй като качествата му надскачат възможностите, които получава в Борусия Дортмунд, а в същото време редица водещи тимове изпитват нуждата от класен голмайстор. Реални оферти засега обаче липсват, като единственият сериозен интерес към него идва от Манчестър, според The Sun.

Британският таблоид твърди, че норвежкият таран е ухажван най-настоятелно от Манчестър Юнайтед, въпреки факта, че там в момента играят легенди от ранга на Кристияно Роналдо и Единсон Кавани.

Холанд понастоящем е оценяван на €150 млн., според сайта Transfermarkt, но не е изключено „жълто-черните“ да извият ръцете на всеки заинтересован до сума, доближаваща се до тази, която ПСЖ плати за Неймар през 2017 г. (€222 млн.).


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА