Last news in Fakti

17 Декември, 2021 11:50 947 3

Левски с престижна контрола

  • левски-
  • контрола-
  • динамо киев

"Сините" срещат Динамо Киев в Турция

Левски с престижна контрола - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще се изправи срещу Динамо Киев по време на подготовката си в Турция, съобщава “Мач Телеграф”. Украинският гранд, който през този сезон беше в груповата фаза на Шампионската лига, ще е най-силният съперник на “сините” на лагера в курорта Белек.

Към днешна дата Динамо е на второ място в класирането на Украйна, на две точки зад Шахтьор (Донецк). Мачът все още не е обявен официално, защото не е подписан договор за контролата, но това се очаква да е формалност.

Левски ще пътува за Турция на 5 януари и ще остане там до 7 февруари. По време на този цял месец отборът ще изиграе 6 контроли, а старши треньорът Станимир Стоилов иска да тества тима си срещу силни съперници.

Това реално ще бъде първа подготовка на Мъри след завръщането му на “Герена”, а именно по време на нея той иска да моделира състава по свой тертип. Треньорът направи всичко по силите си да направи това в движение, но му липсваше време, а и футболисти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    2 1 Отговор
    Първата контрола ще е на 18 януари срещу Гурник забже. Явно доста силни контроли се очертават, ще натрупат самочувствие момчетата. След пропуснатите евротурнири това е добре дошло. Също разкарват Иво Найденив и Шелис което е добра новина. Дано поне Волтон да дойде и още ефин офанзивен играч ако намерят сууууупер.
  • 2 Цар

    1 2 Отговор
    Мърко възроди отбора щом влязоха в шестицата

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Цар":

    ЛЕВСКИ ще се оправи Сираков , Стоилов , Иво Ивков , Боримиров все левскари милеят за отбора , а не като Стоичков и Ганчев ТИРЕ и МЕНТЕ с лиценза на Етрополе.