Last news in Fakti

17 Декември, 2021 23:00 2 837 4

Кмет и общински съветник се сбиха на ринга, за да решат политически спор (ВИДЕО)

  • бразилия

Събитието стана истинска сензация в родната им Бразилия

Кмет и общински съветник се сбиха на ринга, за да решат политически спор (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

„Боят не решава проблемите, но понякога помага“ - това е максима, която често се използва в семейна среда, но в случая е напълно подходяща за едно събитие, което предизвика сериозен отзвук в световните медии през последните дни. Това е боят по правилата на MMA между кмет и общински съветник в Бразилия.

Симао Пейшото и Еринеу Алвес Да Силва имат стари сметки за разчистване, касаещи аквапарк в градчето на кмета. Да Силва го предизвиква в социалните мрежи на юмручен двубой, а Пейшото приема хвърлената ръкавица, но държи тя да се състои при определени правила, защото „е кмет, а не уличен боец“, ако ни позволите цитата.

Двубоят се организира във физкултурния салон на местно училище, като двамата влизат в трирундова схватка. След няколко разменени крошета и ритника двамата отпадат бързо, защото все пак са мъже около 40-те години. За нещастие на зрителите не се стига до нокаут, но победител има и това е кметът Симао Пейшото.

Двамата намират сили накрая, за да се поздравят за битката, но въпросът с аквапарка остава отворен.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    6 3 Отговор
    Веднага познах кой е кмета, малко лошо тръгна, ама не може да го объркаш - намазан пехливанин. А ние си сменихме каратистите с джендари. Петков може ли да иде в Корея и да ги учи на тайклондо? Или да иде в интерната и да натръшка циганчетата, му каже едно циганче бау, и тоя ще направи мяу!
  • 2 Тоалетна хартия

    4 0 Отговор
    Искам да видя бой между джабаски и волен...

    Коментиран от #3

  • 3 zeus

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тоалетна хартия":

    Категория проскубан петел
  • 4 Тъпу тролче

    5 0 Отговор
    Дааа, интересен начин за решаване на политически спорове! Не е лошо и у нас да се използва такъв метод ,та да видим дали Борисов би се престрашил на предложението от Нинова "да се разберат като мъже" 😄