Last news in Fakti

20 Декември, 2021 16:00 665 0

„Пената“ призова „армейците“ да забравят за равенството с „орлите“

  • димитър пенев-
  • цска-
  • лудогорец

Легендата на ЦСКА очаква да види успех в днешното дерби

„Пената“ призова „армейците“ да забравят за равенството с „орлите“ - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА приема Лудогорец в последен мач от календарната година в родната Първа Лига, а Димитър Пенев бе един от хората, които се изказаха преди дербито.

Играчите на ЦСКА да забравят за равния. Трябва ни само победа. Футболистите на Лудогорец са свикнали повече с един с друг, защото вече доста години играят заедно. В ЦСКА не се задържат толкова много дадени играчи. Но знаете, че не обичам да коментирам много, защото някой може да се засегне. Нашите футболисти не трябва да мислят за почивка“, каза „Пената“ пред „Мач Телеграф“, цитиран от Gol.bg.

„Армейците“ излизат днес от 16:30 часа на стадион „Българска армия“, за да се опитат да стопят дистанцията от „орлите“ на 2 точки или да се простят с шансовете за титлата и през този сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА