Last news in Fakti

21 Декември, 2021 19:15 1 455 0

Фенове на Тотнъм се разгневиха на голяма верига за бързо хранене, подиграла се на санкцията от УЕФА (СНИМКА)

  • domino's-
  • тотнъм-
  • лига на конференциите

„Шпорите“ бяха извадени от Лигата на конференциите, след като не са спазили протокола за отлагането на мача с Рен

Фенове на Тотнъм се разгневиха на голяма верига за бързо хранене, подиграла се на санкцията от УЕФА (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Тотнъм не останаха безразлични към поредната шега с клуба им в социалните мрежи, тъй като тя дойде от страна на една от най-големите вериги за бързо хранене Domino's.

Компанията използва момента с изхвърлянето на „шпорите“ от Лигата на конференциите, след като от УЕФА потвърдиха, че клубът не е спасил нужния протокол за отлагане на срещата с Рен от груповата фаза на състезанието.

Припомняме, че англичаните отчетоха голям брой заразени с COVID-19 току преди мача с френския тим и решиха да не се явят за мача.

Редица почитатели на английския тим заплашиха пицарията, че ще ги изгубят като клиенти, тъй като не виждат маркетингова полза от публикацията на компанията в Twitter.

Що се отнася до самата снимка, тя представлява човек, който сочи към празните си рафтове с надпис „Вижте, пълен е“, а коментарът е „Феновете на „шпорите“, които сякаш никога не са искали трофея от Лигата на конференциите във витрината си...


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА