Last news in Fakti

22 Декември, 2021 13:14 9 666 3

Арестуваха легендарен пилот от Формула 1

  • формула 1-
  • жан алези-
  • пилот-
  • взрив-
  • арест

57-годишният французин е хвърлил мощна бомбичка в офиса на зет си във Вилньов лез Авиньон, която обаче нанесла големи вреди в помещението

Арестуваха легендарен пилот от Формула 1 - 1

Легендарният пилот от Формула 1 Жан Алези е арестуван от полицията в югоизточния френски департамент Воклюз.

Според авторитетния спортен ежедневник „Екип“, 57-годишният французин е хвърлил мощна бомбичка в офиса на зет си във Вилньов лез Авиньон, която обаче нанесла големи вреди в помещението.

Силният взрив, който е бил след 10:00 часа вечерта е стреснал съседите, които са извикали полиция. Арестът е станал като на кино. Униформените проследили кола, движеща се без светлини, до дома на Жозе Алези – братът на Жан. В автомобила е имало още един човек, който също е бил задържан.

Бившият пилот на Тирел, Ферари, Бенетон, Заубер, Прост и Джордан обяснил пред властите, че става дума за дебелашка шега и не е очаквал, че бомбичката, закупена в Италия, ще нанесе сериозни повреди на офиса на зет му.

Въпросният зет, който наскоро се е разделил със сестрата на легендарния състезател, но без да се развежда с нея, обявил, че няма никакви лични проблеми със семейство Алези Въпреки това той е подал жалба срещу легендарния състезател от Формула 1, а причината е единствено в нанесените вреди на офиса.

Властите обаче са започнали разследване на инцидента и разпитват всички възможни свидетели на случката с взрива.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    37 1 Отговор
    Добре, че Алези не е купил бомбата от Украйна, че щеше да има ядрена гъбка над офиса.:)
  • 2 ГУМЕН КРАДЕВ

    23 30 Отговор
    Докарайте го в България да хвърли една и на " Позитано 20 " и да взриви министъра на икономиката и Бойпо Прашков както са на калъп ! ( ама Прашков е бил отдолу , така де )

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.