Last news in Fakti

23 Декември, 2021 00:00 1 960 0

Закъсалият Специя удари рамо на Милан и Интер в борбата за титлата, сразявайки Наполи насред „Диего Марадона“

  • наполи-
  • специя-
  • милан-
  • емполи-
  • интер-
  • торино

Отборът на Петко Христов спечели неочаквани 3 точки

Закъсалият Специя удари рамо на Милан и Интер в борбата за титлата, сразявайки Наполи насред „Диего Марадона“ - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи направи поредна крачка назад в борбата за титлата в Серия А, като този път шокът бе пълен, тъй като „партенопеите“ загубиха у дома от новака Специя.

Автогол на Жуан даде трите точки на отбора на Петко Христов, а, за да бъде шокът още по-голям, гостите не отправиха нито един точен изстрел.

Междувременно Интер спечели домакинството си на Торино с минималното 1:0 след гола на Дензел Думфрис.

Милан пък се разправи с Емполи с 2:4. За „росонерите“ се разписаха Флоренци, Ернандез и на два пъти Кеси, докато за домакините се отчетоха с попадения Байрами и Пинамонти от дузпа.

В класирането „нерадзурите“ запазват аванса си от 4 точки след изиграването на първата половина от мачове през сезона. Милан е втори с 42 точки, а Наполи остава на третото място с 39 пункта. Борбата за „Скудетото“ обаче тепърва предстои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА