Last news in Fakti

23 Декември, 2021 17:00 2 377 0

Тухел сменя Рюдигер със защитник от ПСЖ

  • преснел кимпембе-
  • псж-
  • челси-
  • томас тухел

Германецът изглежда вече се е отказал да убеждава най-добрия си защитник да остане

Тухел сменя Рюдигер със защитник от ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Европейският шампион Челси изглежда е напът да се откаже от намерението да убеждава своя най-добър защитник Антонио Рюдигер да остане, щом френското издание L'Equipe твърди, че Томас Тухел се е насочил към централния защитник на ПСЖ Преснел Кимпембе.

26-годишният централен бранител се превърна в основен стожер в отбраната на „парижани“ в последно време, като дори уменията му в защита превъзхождат тези на капитана на отбора Маркиньос, според мнозина.

Кимпембе има договор за още две години и половина, което го прави трудна цел дори за отбор от ранга на Челси, но в случай, че англичаните останат без своя основен човек отзад, тогава Роман Абрамович със сигурност би развързал кесията, за да удовлетвори искането на треньора си.

Transfermarkt оценява французина на €40 млн. в момента, но при евентуален реален интерес не е изключено за него да бъдат платени почти двойно повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА