Last news in Fakti

28 Декември, 2021 18:45 2 713 9

Старт за Григор Димитров (ВИДЕО)

  • григор димитров-
  • мелбърн-
  • първа тренировка-
  • atp 250

Българинът вече е в Мелбърн и се подготвя за началото на новия сезон

Старт за Григор Димитров (ВИДЕО) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Най-добрият ни тенисист - Григор Димитров, проведе първата си тренировка за новия сезон на австралийска земя.

Българинът вече е в Мелбърн и се подготвя за началото на новия сезон. Хасковлията проведе първа тренировка на емблематичния корт "Rod Laver Arena".

Очаква се, че Димитров ще изведе България на предстоящия АТП Къп в началото на януари.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    6 12 Отговор
    Очакваме титлъ от асковския Т Панарин!🤡🥳👍

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кой ги гледа

    3 10 Отговор
    Тия простотии?

    Коментиран от #4

  • 4 ddddd

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кой ги гледа":

    Аз щото съм спец по тъпнрте
  • 5 Мюмюн

    5 6 Отговор
    Сига таз лулита кату му лап.ни два три пати, кату му източи краставичока рану сабахлен, нашиа тигар ша играй кат утварзан. Ша стигни ду пулуфинала и сичку сваршва-я кунтузиа нещу или умора ша гу спре да прудалжи. Ама ко ут туй ша земе паре и пак ша мачка у инстаграмат. Нещу си мязат сас оня нашиа -буксьора...
  • 6 ...

    7 7 Отговор
    Тенисът е най-хубавият спорт, но няма нужда да се правим на патриоти и да гледаме само Димитров и Пиронкова, защото засъжаление те са се наситили на пари и играят само междудругото. Имало е дни, в които съм им се радвал, но сега определено не бих си губил времето да ги гледам, не играят с амбиции вече. Така че, всичко им най-добро, но си заслужават и антифеновете.
  • 7 Аъде

    9 10 Отговор
    Тоя АНТИБЪЛГАРИН НЯМА ЛИ ДА СЕ ПЕНСИОНИРА ВЕЧЕ? ЗА НИЩО НЕ СТАВА КАТО ТЕНЕСИСТ-ДА СИ ГЛЕДА ЖЕНАТА,И ДА ПУСКА СЕЛФИТА ПО НЕТА.

    Коментиран от #8

  • 8 Трол Такса

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Аъде":

    А ти няма ли вече да се пенсионираш от троленето? Дори и за това не ставаш ама си тръгнал някой който е успешен като Григор. Ти едва ли си бил толкова успешен в нещо някога и едва ли ще бъдеш. Не става само със злобно тролене.
  • 9 Артилерист

    6 1 Отговор
    Не сте прави, които заливате Григор Димитров със злоба, злъч и зехир. Ако е за това, че отказва да играе в българския турнир, една от сестрите Малееви обясни: организаторите искат да печелят за негова сметка. Иначе Григор прославя България и винаги е подчертавал, че се гордее, че е българин. Критикарите, нямате идея, какви усилия, лишения и стрес се крие зад лъскавото лустро, с което ни показват успелите спортисти. Всеки ден минимум по 4 часа на корта или във фитнеса и критично сравнение в състезателна игра с други играчи. Просто няма успех без максимум усилия. Пожелавам успех на Григор, а на критиците му да се замислят на какво основание го правят.