Last news in Fakti

29 Декември, 2021 14:44 2 435 2

Лудогорец прибира солидна сума за Кахлина

  • лудогорец-
  • кристиян кахлина-
  • фк шарлът

"Орлите" продължават традицията да продава скъпо своите футболисти

В навечерието на Нова година Лудогорец осъществи изходящ трансфер. Десеткратният шампион на България продаде вратаря Кристиян Кахлина в САЩ. Хърватският страж ще продължи кариерата си във ФК Шарлът. Очаква се Кахлина да се присъедини към отбора от MLS (Major League Soccer) в началото на 2022 г. Тази новина бе официално обявена от българския шампион без да се споменава конкретна сума по трансфера.

От сигурни източници обаче Гонг научи трансферната сума, която "орлите" ще получат за Кахлина, който изигра доста силни мачове в efbet Лига и Лига Европа. В касата на Лудогорец ще постъпят 1.25 млн. долара. Сумата е рекордна за продажба на вратар от българското първенство. Освен това българският клуб ще получи солидни бонуси при изиграни мачове и постигнати резултати.

По този начин Лудогорец продължи традицията да продава скъпо своите футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демек

    4 3 Отговор
    край на схемата с двама добри вратари
  • 2 НикитУ Михайлов

    10 0 Отговор
    Моят трансфер ще е по голям.
    Тати каза,че ще ме продаде в Индонезия за 2 милиона. Рупии.