Last news in Fakti

30 Декември, 2021 20:00 2 191 0

Една от легендите на кеча обяви, че е преборил рака

  • джим рос-
  • кеч-
  • рак на кожата

Той е едно от най-популярните лица и гласове в шоуто през последните няколко десетилетия

Легендата на кеча Джим Рос официално обяви, че е преборил рака и то само няколко месеца, след като бе диагностициран със заболяването на кожата си, научихме от самия него в профила му в Twitter.

69-годишният Рос претърпя над 20 лъче терапии, за да срази коварната болест.

В продължение на година той изпитва проблеми с левия си крак, а едва през октомври решава да си направи изследвания, които откриват карцинома му. Бързо се решава да се подложи на терапия, доверявайки се напълно на лекарите, за да може навръх Коледа да съобщи добрата новина.

Джим Рос е бивш кечист, но през последните няколко десетилетия е по-известен с коментарите си край ринга на един от най-атрактивните спектакли в WWE.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА