Last news in Fakti

30 Декември, 2021 21:00 1 142 1

Средняк от Англия се цели в един от централните бранители на Байерн Мюнхен

  • никлас зюле-
  • байерн мюнхен-
  • уест хям

Никлас Зюле може да се озове във Висшата лига

Средняк от Англия се цели в един от централните бранители на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Английският Уест Хям се прицели в един от централните защитници на Байерн Мюнхен - Никлас Зюле, научихме от анонимен бивш служител на „чуковете“ в социалните мрежи, цитиран от редица английски и германски източници.

195-сантиметровият германски национал пострада на няколко пъти от контузии през последните сезони и това го превърна в един от нереализираните напълно таланти на „баварците“.

И все пак фактът, че е едва на 26 години му дава възможност да възроди кариерата си, макар и не в отбор от ранга на Байерн, а в такъв от средно ниво в английската Висша лига.

Договорът на Зюле изтича през лятото, което го прави потенциална цел на редица отбори из Европа, но възможността да се добере до големите пари в Англия изглежда би го изкушила.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.