Last news in Fakti

4 Януари, 2022 09:50 1 121 1

Бъдещето на Берое ще бъде решено тази седмица

  • берое-
  • тец марица-изток 2-
  • фенове-
  • футбол

Досега са постъпили две оферти, които ще бъдат разгледани в края на седмицата, а от клуба вече потвърдиха за интерес и разговори с бъдещи инвеститори

Бъдещето на Берое ще бъде решено тази седмица - 1
Снимка: beroe.bg

Бъдещето на Берое ще бъде решено на 9 януари, когато изтича срокът, който собственикът на клуба - ТЕЦ “Марица Изток 2”, постави за кандидати, които искат да придобият акциите. Досега са постъпили две оферти, които ще бъдат разгледани в края на седмицата, а от клуба вече потвърдиха за интерес и разговори с бъдещи инвеститори.

На тях е присъствал и кметът на града Живко Тодоров, който се е ангажирал да помогне в трудната ситуация.

Очаква се през пролетта Берое да завърши кампанията, след като си осигури 2 милиона лева с помощта на местния бизнес. Така ще бъде избегнат най-лошия вариант играчите да разтрогнат.

Тимът започва подготовка на 10 януари, като ще има и лагер в Турция, който вече е платен. Не е ясно кой ще води Берое, тъй като по последни информации Александър Томаш ще замени Петър Колев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    0 0 Отговор
    Е можело значи,! Друго си е на държавна хранилка но живота е труден за всички. Ст.Загора е хубав град но и бизнесът и общината да се размърдат малко. За феновете да не говоря като си обичат отбора да го подкрепят и финансово то навсякъде ще стане така където няма чичко паричко!