Last news in Fakti

5 Януари, 2022 10:58 1 176 1

Лудогорец е направил оферта за национал на Дания

  • дания-
  • карло холсе-
  • лудогорец-
  • розенборг

22-годишното дясно крило в последните две години играе за норвежкия гранд Розенборг

Лудогорец е направил оферта за национал на Дания - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец е направил оферта за доскорошния младежки национал на Дания Карло Холсе. 22-годишното дясно крило в последните две години играе за норвежкия гранд Розенборг.

Според информациите от скандинавската държава, интерес към Холсе проявяват и няколко нидерландски отбори, включително и популярният Хееренвеен. В Норвегия твърдят, че предложението на Лудогорец за фланговия футболист е било отхвърлено. Не е ясно дали „орлите“ няма да направят подобрено предложение към Розенборг.

Счита се, че с предимство при преговорите за трансфер на Карло Холсе ще има бившият му отбор ФК Копенхаген, който има специална клауза за това. Крилото е юноша на тима от датската столица, където започна професионалната си кариера.

Холсе е играл за националните формации на Дания във всички възрастови групи от 16 до 21 години. За двете години, в които носи екипа на Розенборг, той е изиграл общо 70 мача, в които е вкарал 15 гола.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.