Last news in Fakti

6 Януари, 2022 00:30 2 798 0

Алкояно помечта, но Реал все пак се добра до „Ел Класико“ за Купата на краля

  • реал мадрид-
  • алкояно-
  • купа на краля-
  • ел класико

„Кралския клуб“ срещна сериозни проблеми срещу втородивизионния тим

Алкояно помечта, но Реал все пак се добра до „Ел Класико“ за Купата на краля - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид трябваше да се потруди доста, за да се добере до 1/8-финалите за Купата на краля, след като насреща отново бе смелия Алкояно.

„Кралския клуб“ поведе в края на първата част след гол с глава на Едер Милитао, но овациите обра Дани Вега в 66', когато за миг сякаш се превърна в Лео Меси, за да преодолее Касемиро и Милитао и да стреля с левия си крак в сглобката на вратата от малък ъгъл.

Малките трибуни очаквано подканиха своя тим, за да се опита да направи това, което стори преди година, отстранявайки именития си съперник, но този път късметът покри „белия балет“.

Марко Асенсио стреля с рикошет в защитник, за да заблуди вратаря Хосе Хуан в коя посока да тръгне, а след това самият вратар имаше нещастието да бутне топката в собствената си врата, когато бе финтиран от Иско с едно докосване на плеймейкъра в наказателното поле.

Така Реал Мадрид се добра до мач с Барселона на 1/8-финалите, за да се опита да отнеме възможността за защита на трофея от „каталунците“. По-рано те пък триумфираха трудно над Линарес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА