Last news in Fakti

8 Януари, 2022 09:49 4 243 20

Новак Джокович направи първи коментар след започването на голямата сага с него

  • новак джокович-
  • джокович-
  • ноле-
  • австралия

В профила си в социалната мрежа Instagram Ноле честити Коледа на своите сънародници

Новак Джокович направи първи коментар след започването на голямата сага с него - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович за първи път коментира публично случващото се около него в последните дни в Австралия с анулирането на визата му и задържането му от граничните власти.

В профила си в социалната мрежа Instagram Джокович честити Коледа на своите сънародници, тъй като в Сърбия празникът се честваше вчера по стария Юлиански календар.

"Мир Божи. Христос се роди. Честита Коледа. Дано любовта и силата ви изпълват“, написа Ноле.

Джокович също така изпрати съобщение към всички, които го подкрепят в тежките за него времена.

"Благодаря на всички хора по света за продължаваща подкрепа. Усещам я и я оценявам наистина много", добави Новак Джокович.

Сърбинът ще остане в Мелбърн поне до понеделник, когато ще се състои изслушване пред съда по обжалването на анулирането на входната му виза и недопускането му в страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КРА

    76 2 Отговор
    Велик тенисист и достоен човек с позиция, която е готов да отстоява.

    Коментиран от #11, #12

  • 2 Човекът си е избрал

    8 25 Отговор
    Обаче и австралийците са си направили избора.
  • 3 Перо

    19 2 Отговор
    В англосаксонските страни има много закони,които са написани за две опции с “ДА” или “НЕ”! За австралийците или си ваксиниран или не си! Случаят с Новак е медицински оправдан,но не попада в опциите!
  • 4 Tутанкамон

    6 20 Отговор
    Да си хваща пътя и да си отива в Монако...
  • 5 Последния Софиянец

    53 2 Отговор
    Новак е балкански мъжкар,а другите тенисисти са ЛГБТ
  • 6 Велик си Ноле

    45 1 Отговор
    Подкрепя ме те 1000000000”%💪🏻👏🏻🤞🏻🍀😉😊
  • 7 Някои факти

    4 32 Отговор
    Австралия при 26 милиона население има 880000 заразени. Малка подробност, е че половината от тях са открити през последната седмица, което вероятно поизнервя населението. Ноле малко не е уцелил времето да се прави на мъж.
  • 8 Пако

    40 3 Отговор
    ДЖОКЕР МАЧКАЙ СООСОИДНАТА СГАН. ТИ СИ НАЙ ВЕЛИКИЯ.
  • 9 Ковидарите

    24 1 Отговор
    Ноле, заличавай я тая територия Ковидария населена с ковидзомбита и се махай от там!
  • 10 ЕВРО НЮЗ

    18 0 Отговор
    Има малка подробност, която не достига до България..... Смятате ли че е щял да пътува хиляди километри ако не си е бил подготвил нужните законни документи... Това не е хлапе което е решило да се качи в Софийски трамвай без билет........... Миналата година се проведоха масови протести в Белград срещу решение на правителството за отдаване мини на чужди компании. В резултат на протестите решението се блокира.. Джокович беше главния мотор на тези протести с които спаси и родината си от екологична катастрофа.......... Странно, ама много странно и случайно ощетените чужди компании загубили милиарди са Английски и Австралийски.... Е, връчиха му сметката за плащате, но името му ще бъде изписано със златни букви........... ,, АНТИВАКСЪР "", който в началото на пЛандемията е дарил над един милион евро за покупка на консумативи...

    Коментиран от #13, #15

  • 11 плевен

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "КРА":

    Неговата позиция е, че е с болни черва и за това не може да се ваксинира. Все едно им показва фалшив зелен сертификат. "Достоен човек с позиция" отсича, че няма да се ваксинира и толкоз. Както го правят много от вас. Но пък парите си заслужават да се похитрува.
  • 12 Niknay

    1 11 Отговор

    До коментар #1 от "КРА":

    Какво ще отстоява? Австралия показва че имат закони и важат за всички ( предполагам о за дипломатическите мисии) и трябва да се спазват дори и от тенисист номер едно в света ...

    Коментиран от #14, #19, #20

  • 13 3333

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "ЕВРО НЮЗ":

    Точно така! Имам чувството, че нарочно не избра да бойкотира турира и отиде съвсем целенасочено там, освен това още 23-ма са с екземпшън, изключения и те са допуснати, но пък неговата виза имала проблем, е как нямаше проблем предишните пъти?
  • 14 3333

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Niknay":

    Оф поредния спазващ законите, ма що не ги спазвате в България тия закони бе?

    Коментиран от #16

  • 15 3333

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "ЕВРО НЮЗ":

    Както е дарил пари при пожарите в Австралия!
  • 16 Niknay

    0 4 Отговор

    До коментар #14 от "3333":

    Колега темата тук не съм аз ! Дали спазвам законите или не няма как да знаеш ! Не мери всички хора с твоя аршин ! Изказването ми е принципно но явно не можеш или неискаш да го разбереш и тръгваш на заяждания ..... приятен ден

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Браво!

    8 0 Отговор
    Много голям е Джокович. Не само като спортист, но и като човек. Пример, за млади и големи.
    Нападат го, не отвръща. Клеветят го, мълчи и лоша дума не казва. Но така се пази Божия мир.
  • 19 Qqqq

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "Niknay":

    Законите се правят от хора , а когато тези хора са ковидари- пухльовци се правят глупави закони. Човека по - горе ти обясни. Това не е някакво си хлапе , което се качва без билет за трамвая. Това е професионален тенисист, който през живота си е пътувал къде ли не и е изминал сигурно милиони километри. А и също така отива да играе там за много пари. Той да не е балада, като тия Пеневата чета , дето нямаха накрая пари да си платят хотела и изпратиха от немците да им го платят.
  • 20 Петър

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Niknay":

    За дипломатическите мисии не предполагаш правилно,на Джокович му бяха казали че няма да го допуснат до участие ако е ваксиниран с китайска или руска ваксина.