Last news in Fakti

9 Януари, 2022 09:51 1 659 13

Северномакедонските медии отново спекулират с ЦСКА

  • дориан бабунски-
  • цска-
  • ботев враца

Този път колегите от Северна Македония пращат Дориан Бабунски при "армейците"

Северномакедонските медии отново спекулират с ЦСКА - 1
Дориан Бабунски

Медиите в Северна Македония нямат спирка. След като обявиха, че ЦСКА има интерес към Сефер Емини, който играе под наем в Македония Гьорче Петров, сега "уреждат" за Борисовата градина още един свой сънародник, пише "Мач Телеграф".

Става въпрос за Дориан Бабунски. Според тях двамата щели да дойдат в пакет и около тях ще се гради играта на "червените" през пролетта, които нямало да щадят пари за зимната си селекция, за да сложат край на доминацията на Лудогорец в първенството, която продължава вече 10 години.

Визитката на Емини не е от най-впечатляващите. Дориан Бабунски пък обяви, че почти сигурно ще остане и през пролетта във Враца. Иначе най-сериозен кандидат за подписа му е друг "червен" отбор. Става въпрос за ЦСКА 1948, който не спира да следи ситуацията около него.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    9 1 Отговор
    Според “макетата” техния футболист е над Меси и Роналдо.

    Коментиран от #4

  • 2 Истината

    4 7 Отговор
    Ковачев Ковачев вместо да пишеш простотиите си щото Бабунски е искан от истинското ЦСКА тоест 1948 да беше написал, че УЕФА е публикувало новата 10 годишна класация на отборите и там ЦСКА е отделно от ЦСКА-София тоест като различни отбори😄😄😄. Изненадааа ЦСКА има коефицуент 8 а Левски 5.82 без да е играл последните години в Европа😄.

    Коментиран от #5, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Перко1

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Перо":

    Какво право този наш футболист в Кавказ?
  • 5 УЕФА

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    Ковачев го е срам да напише че дори за УЕФА има разлика между ЦСКА и ЦСК-София. Мисли че като си скрие главата в пясъка и всички ще забравят че ЦСКА София е ребрандираният Литекс с лиценз на Етрополе.

    Коментиран от #7

  • 6 Гъчо

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Истината":

    Окончателно: ЦСКА е ЦСКА.
    07.06.2021 19:25
    И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА.
    Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА.
    КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник.
    След това решение другият клуб, който има претенции да е автентичен - ЦСКА 1948, трябва да признае поражението си.
  • 7 Нако

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "УЕФА":

    Жалко, толкова се хабят двама-трима подуенци да викат, че Литекс е на Армията, а сега УЕФА им обърква опорките! ;) Още повече ще им се объркат опорките след края на настоящето първенство, когато отпада тирето в името. И във УЕФА ще бъде отразено. Дори още март месец ще има раздвижване, като разкарат това забатачено БФС!

    УЕФА: Историята на ЦСКА в нашия сайт зависи изцяло от компетенцията на БФС. От БФС били поискали ситуацията около "червените" да остане неизяснена, докато не се изплати цялата сума за придобиването на активите и емблемата на ЦСКА. УЕФА споменава в писмото си, "че оттам са сигурни, че БФС знае адресите за кореспонденция на централата и очакват информацията да постъпи"

    Коментиран от #9, #11

  • 8 ФИФА

    3 2 Отговор
    ФИФА: "Кaтo крaeн рeзултaт прeдceдaтeлят (бeл. рeд. - нa кoмитeтa, Aнин Йeбoa) cчитa, чe нa бaзaтa нa дoкумeнтитe, c кoитo рaзпoлaгa, нямa другa aлтeрнaтивa дa зaключи oкoнчaтeлнo, чe нoвия клуб ПФК ЦCКA-Coфия e cпoртeн нacлeдник нa ПФК ЦCКA Coфия."

    Коментиран от #10

  • 9 Лудия касапин

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Нако":

    Каквото искате може да махнете от името си,но никога няма,да махнете срама,че хвърлят те камъни по собствените си юноши и докарахте Литекс на Армията.Тирето ви е най-малкия проблем,въпроса е принципен,а вие принципи нямате явно.
  • 10 Левски 1914

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "ФИФА":

    А защо се стигна до там УЕФА, ФИФА, и КАС да определят кои сте, защото цска ФАЛИРА и Ганчев докара Литекс обединен с Етрополе на армията с маркетингова цел и двамата със Стоичков ФАЛИРАХА отбора за да не плащат.

    Коментиран от #12

  • 11 Истината

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Нако":

    ЦСКА София може да е наследник, но не е ЦСКА!!! Все една баща ми да е участвал в две войни и аз да съм участвал. Затова и УЕФА не ви дава точките от ЦСКА те са си за тях а ЦСКА - София си има свой коефициент, който се формира само от последните години, всеки може да провери. Колкото до името там УЕФА не играе има си български закони които казват след като едно АД фалира в рамките на 5 години никой няма право да използва това име. После всеки може да го купи. Така че вие сте Литекс с купен лиценз от Етрополе с купена емблема на търг с купен министър, който ви подари базите и сега ще купите и името. Обаче Литекс си е Литекс и това всеки го знае.
  • 12 1913

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    ТАКА СА РЕШИЛИ, ТАКА СА НАПРАВИЛИ!!! ТЕБ КАКВО ТОЧНО ТЕ БРИГА??? НАЛИ СИ ФЕН НА ПОДУЕНЦИ, ВЪЛНУВАЙ СЕ ОТ ТЯХ!!! ТАКА САМО ДОКАЗВАШ, ЧЕ ЧОРБАРИТЕ СА СИ ЦСКА, КАТО ВИСИШ ПОСТОЯННО ПОД ТЕХНИ СТАТИИ!!! ЗАЩО ТЕ НЯМА ПОД СТАТИИТЕ ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ, БЕРОЕ СТАРА ЗАГОРА, ЛОКО СОФИЯ...,А?

    Коментиран от #13

  • 13 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "1913":

    Защото Локомотив Пловдив са Левски Кюстендил, Ботев Пловдив са Металик Сопот, Берое Олимпик Галата, а Локо София до вчера бяха в Б група.