Last news in Fakti

9 Януари, 2022 18:15 1 072 0

Ливърпул не допусна изненада срещу Шрусбъри Таун

  • ливърпул-
  • фа къп-
  • шрусбъри таун-
  • 4:1

Тимът от Лига 1 опитаха всячески да се противопоставят на отбора, избран от Юрген Клоп и в големи периоди от срещата през първата част им се получаваше

Ливърпул не допусна изненада срещу Шрусбъри Таун - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Отборът на Ливърпул се нуждаеше от обрат и го постигна, за да продължи към четвъртия кръг от най-старата турнирна футболна надпревара в света - ФА Къп. Като домакин на „Анфийлд“, Ливърпул надделя с 4:1 срещу третодвизионния Шрусбъри Таун, който дори шокиращо откри резултата в 27-ата минута чрез Даниел Удо.

Само седем по-късно обаче Кейд Гордън изравни резултата, а Фабиньо от дузпа в последната минута на първата част даде превес на своя отбор. Влезлият като резерва през втората част Роберто Фирмино пък показа бразилската си магия и с пета покачи резултата до 3:1, а в добавеното време на срещата Фабиньо реализира втория си гол за крайното 4:1.

Гостите от Лига 1 опитаха всячески да се противопоставят на отбора, избран от Юрген Клоп и в големи периоди от срещата през първата част им се получаваше, но в крайна сметка класата на „червените“ им помогна да стигнат до победата със сравнителна лекота, макар да губиха резултата след половин час игра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА