Last news in Fakti

11 Януари, 2022 12:37 7 119 2

Клубове на Острова настояват за разследване на Ливърпул

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • висша лига

Говори се, че може да става въпрос за измама

Клубове на Острова настояват за разследване на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Няколко клуба на Острова настояват Английската футболна да разследва Ливърпул. „Мърсисайдци“ са обвинени, че полуфиналният им първи мач с Арсенал за Купата на Лигата е бил отложен неправомерно. Той трябваше да се играе на 6 януари, но не се състоя заради значителен брой положителни тестове К-19 на "Анфийлд" .

Оказа се, че от тях само един действително е бил такъв, а повторно направените изследвания показали отрицателни резултати. Говори се, че може да става въпрос за измама.

При положение, че се докаже, че мачът е можел да се състои, Ливърпул може да бъде наказан сурово.

Отборите на Албиона настояват да има наказание за мърсисайдци, тъй като има ясни правила, които трябва да се спазват от всички.

Срещата беше отложена за този четвъртък и по програма ще започне в 21:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    4 9 Отговор
    тия, от пуля, не могат да лъдат обвинени в прекомерна почтеност, факт.
  • 2 Обективен

    1 6 Отговор
    Марш при аматьорите