Last news in Fakti

11 Януари, 2022 14:30 1 618 4

Франсис Нгану удря с кроше в топките една от звездите в новия филм „Jackass“ (ВИДЕО)

  • франсис нгану-
  • кретените 4-
  • ерик еш

Едва ли ще е приятно да получиш удар от него, където и да било

Франсис Нгану е определян от мнозина за „най-опасния човек на планетата“, защото е шампион на UFC в тежка категория. Ударите му са пратили не един и двама здравеняци в несвяст, но за щастие нито един от тях не е получавал кроше в слабините от камерунеца. Това обаче получава Ерик Еш в четвъртия филм от култовата поредица „Jackass“ („Кретените 4“).

Идеята е следната. Еш приема да получи удар в топките от професионален боец в лека категория. Това само по себе си е предизвикателство, което малцина биха приели. Приятелите му обаче го карат да си сложи превръзка на очите, за да не знае кога точно ще дойде ударът. Това обаче винаги вещае изненади в шоуто. На сцената викат професионалния боец в смесените бойни изкуства, но той далеч не е от лека категория. За последния си мач Нгану тежи 113 кг., а само един поглед върху физиката му може да ви убеди, че говорим за истинска планина от мускули.

Тийзър бе пуснат днес в интернет, за да научим за сцената, но тепърва ни предстои да разберем резултата. „Кретените 4“ се очаква да излезе на голям екран на 4 февруари.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 весел пор

    3 0 Отговор
    трябва да го викнем за да изпробваме главата на тиквата дали наистина е здрава ?
  • 2 нео

    4 0 Отговор
    Няма такъв идиотизъм , мъжете ще ме разберат.
  • 3 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор
    Тоя да си каже чао на топките!
  • 4 Анонимен

    1 0 Отговор
    На този не му трябват, той е.....