Last news in Fakti

17 Януари, 2022 13:47 1 373 2

Отмъкват Кайседо от ЦСКА за десетина дни

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • жорди кайседо

Причината е ясна – Еквадор има решителни мачове от световните квалификации – с Бразилия на 27 януари и с Перу на 1 февруари

Отмъкват Кайседо от ЦСКА за десетина дни - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов по всяка вероятност няма да разчита на своя голмайстор Жорди Кайседо за десетина дни, пише „Мач Телеграф“. Причината е ясна – Еквадор има решителни мачове от световните квалификации – с Бразилия на 27 януари и с Перу на 1 февруари. Все още селекционерът Густаво Алфаро не е обявил своя състав, но шансът Кайседо да е вътре е 90%, защото той неминуемо е част от селекцията на „трикольорите“.

Ако очакваното се случи и Кайседо бъде извикан, то голмайсторът ще отсъства от лагера на ЦСКА от 22 януари до 3 февруари. Така еквадорецът няма да играе в контролите с Хартберг, Динамо Москва, Шахтьор Караганда и Академия Пандев. Той дори не би трябвало да се връща в Турция, а директно да се прибере в София.

На родна земя ЦСКА ще играе две контроли, които тепърва ще се договарят. Кайседо би трябвало да запише само един мач за „червените“ в Турция – на 21 януари срещу полския Стал Миелец.

Еквадор е с огромни шансове за класиране на Мондиал 2022, като заема третото място с 23 точки и изостава само от силите Аржентина и Бразилия. Ако Еквадор запази тази позиция, ще участва на световното.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    5 0 Отговор
    ДАНС веднага да пресече отвличането ( отмъкването) ‼️
  • 2 Лупи АкциЙ

    3 3 Отговор
    Само Гриша Ганчев продава по 4+ млн.евро/бр. своите екземпляри! Има опашка от летище София до Ловеч… чакат за ред за Кайседо и играят търг кой да плати повече за оранжавия любимец! А бедняка Домусчиев продава под 1 млн.евро и се побърква от безпаричие!