Last news in Fakti

18 Януари, 2022 00:00 2 788 1

Стана ясна причината Феран Торес да се завърне в Испания - дъщерята на Луис Енрике (СНИМКИ)

  • феран торес-
  • луис енрике-
  • барселона-
  • испания-
  • конна езда-
  • сира мартинес

Новата звезда на Барселона изглежда има лични отношения с красивата Сира Мартинез

Стана ясна причината Феран Торес да се завърне в Испания - дъщерята на Луис Енрике (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона може и да плати €55 млн. за 21-годишния Феран Торес от Манчестър Сити, но нападателя изглежда е изпълнил пъкления си план, за да се прибере у дома в Испания, където да бъде по-близо до Сира Мартинез. Оказва се, че младата хубавица е дъщеря на селекционера на „Ла Фурия Роха“ Луис Енрике.

Новината стана факт, когато Феран сподели история в своя Instagram, показвайки Сира в езда на любимия ѝ кон. И не, под „кон“ нямаме предвид някакъв евфемизъм, защото наистина тя е огромен почитател на конната езда и дори има свой-собствен жребец у дома.

Очакваме тепърва двамата да започнат да публикуват снимки заедно, а и тепърва ще разберем как ще реагира таткото, когато разбере, че един от подчинените му в националния тим се среща с момичето му.

View this post on Instagram

A post shared by Ferran Torres (@ferrantorres)


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яйла

    0 0 Отговор
    наистина тя е ГОЛЯМА почитателКА на конната езда и дори има свой собствен жребец у дома СИ. В АПАРТАМЕНТА ,ПРЕДПОЛАГАМ.