Last news in Fakti

18 Януари, 2022 09:51 1 229 1

Ето за кого са гласували Ясен Петров и капитанът на националите ни на наградите на ФИФА

  • ясен петров-
  • фифа-
  • футбол-
  • георги костадинов

Битката за приза се оказа изключително оспорвана, като Левандовски спечели с 48 точки, докато Меси има 44. За третото място Салах получи 39

Ето за кого са гласували Ясен Петров и капитанът на националите ни на наградите на ФИФА - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния отбор по футбол Георги Костадинов е поставил на първо място в анкетата си за номер 1 в света за 2021 година Роберт Левандовски.

Именно полският нападател на Байерн (Мюнхен) спечели приза на ФИФА The Best. Второто място в анкетата зае аржентинецът Лионел Меси от Пари Сен Жермен, което съвпада и с вота на нашия капитан. Разминаване има в третото място. Изборът на Костадинов е Н’Голо Канте от Челси, докато в анкетата то се заема от Мохамед Салах (Ливърпул и Египет).

Селекционерът Ясен Петров също предпочита Роберт Левандовски на първото място, но на втората позиция поставя Мохамед Салах, а третата позиция оставя за звездния френски нападател на Реал Мадрид Карим Бензема.

100-процентов обаче е представителят на медиите ни Боян Бойчев, който подрежда тройката така - Роберт Левандовски, Лионел Меси, Мохамед Салах, което съвпада с крайните резултати.

Битката за приза се оказа изключително оспорвана, като Левандовски спечели с 48 точки, докато Меси има 44. За третото място Салах получи 39.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Направо се учудвам

    1 1 Отговор
    ФИФА да пита за мнението на китайския ни търньор, и нацналния ни капутан! Изтрещя всичко край Ковида! Тея двамата разбират от зелева чорба, а не от фътбъл!