Last news in Fakti

20 Януари, 2022 21:30 1 703 1

Футболист огъна рамките на вратата си, а домакинът на стадиона използва трактор, за да я поправи (ВИДЕО)

  • трактор-
  • порт вейл-
  • салфорд сити

Комичната сцена се разигра в четвъртото ниво на английския футбол

Футболист огъна рамките на вратата си, а домакинът на стадиона използва трактор, за да я поправи (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Срещата между Порт Вейл и Салфорд Сити от Лига 2 на английския футбол попадна в заглавията на световната преса по най-необичайната причина. Рамките на едната от двете врати бе изкривена след интервенция с футболист, а на помощ се притече трактор, който да коригира щетите, научихме от Sky Sports.

Играчът на домакините Конър Хол стори наистина всичко по силите си, за да предотврати попадение в собствената си врата при една опасна ситуация, като дори пожертва собственото си тяло за целта. Той се вряза в такава сила в страничната греда, че чак успя я изкриви до степен, в която главният съдия не можеше да позволи мачът да продължи.

Екипът по поддръжката на Порт Вейл се опита да изправи гредите отново в обичайното им положение, но след няколко неуспешни опита бе повикан тракторът, с който се поддържа игрището. Те го вързаха с въже за гредата и след секунди всички си отиде на мястото.

Срещата продължи в последствие без повече премеждия, а резултатът бе 0:1 за гостите от Салфорд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    1 1 Отговор
    Идиотите нямат националност.