Last news in Fakti

23 Януари, 2022 16:00 1 034 1

Симеон Славчев: Левски е затворена страница за мен

  • симеон славчев-
  • левски-
  • локомотив софия

Полузащитникът се раздели със сериозно огорчение от отбора на „сините“

Симеон Славчев: Левски е затворена страница за мен - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият играч на Левски Симеон Славчев признава, че клубът вече е затворена страница за него, след като бе прогонен от Станимир Стоилов при завръщането на специалиста на „Герена“.

Левски е затворена страница, всичко е в миналото, взел съм си поуките. Нека се знае, че никога не е ставало въпрос за пари от моя страна. Категорично! Разни жълти сайтове пишеха за съд и други такива неща, които не отговарят на истината. Оставам си привърженик на клуба, но продължавам напред. Всичко е затворена страница за мен“, разказа той пред Sportal.

Славчев подписа в последствие договор с Локомотив София, където се надява да успее да възроди кариерата си след дългите контузии, извадили го от игра за много по-дълъг период от очакваното.

Той споделя още, че е е имал предложение от Гриша Ганчев, за да облече екипа на ЦСКА, но в крайна сметка сам е решил, че кариерата му трябва да продължи в друга посока.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Доктор

    0 1 Отговор
    Симеон Славчев е добро момче, но обича да се забавлява много повече, отколкото да тренира. В хола си у тях е монтирал пилон и обича да кани танцьорки, стриптизьорки или прави кастинг на момичета, които да му танцуват. Няма лошо, но как се играе на другия ден футбол?