Last news in Fakti

24 Януари, 2022 10:58 1 450 2

Станимир Стоилов се справял и с менажиране на средства в Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • заплати-
  • виртуални билети-
  • контроли

Негова е идеята за виртуалните билети в контролите на Левски

Станимир Стоилов се справял и с менажиране на средства в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа, че отлично се справя и с менажиране на средства, съобщават колегите от БЛИЦ. Мъри успя да привлече няколко нови футболисти със сравнително скромни за европейските стандарти заплати, а се раздели със скъпоплатените Симеон Славчев (22500 евро), Христос Шелис (11 евро), Борислав Цонев (10 000 евро) и Мартин Петков, който взимаше сравнително скромно възнаграждение. Сега е на път да спести още 10 000 евро, след като клубът се отърве от Радослав Цонев. Балансът показва, че спестените на месец от заплати пари възлизат на около 80 000 лева.

Същевременно Мъри направи няколко решаващи хода за допълнителното подобряване на незавидната финансова ситуация в тима. Негова е идеята за виртуалните билети в контролите на Левски. Те по груби сметки възлизат на 100 000 лева от всичките приятелски срещи в турския курорт Белек.

Независимо от тежката ситуация в клуба Стоилов и неговият екип, в който са Цанко Цветанов и Тодор Симов, успяват да мотивират отлично своите състезатели и да ги подготвят за официалните мачове напролет.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    2 0 Отговор
    Постъпленията не са към 10 000, а 15 000, да 5000 лв можа да не са кой знае какво, но червените журналисти много обичат да омаловажават труда и постигнатото от другите отбори. Но за 2 приятелски/тренировъчни мача, Левски събра повече билети- виртуално присъствие, от колкото цнда за последните си няколко мача в първенството. ПП : Самия тройчо упреква оранжевите фенове за това.
  • 2 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Даже ако мисирките проверят, от билети са събрани до сега точно 18420 лв, а не 10000 бе оранжев тип.