Last news in Fakti

24 Януари, 2022 19:26 2 250 4

Играчите на пловдивски клуб попаднаха в снежния капан край Истанбул (СНИМКИ)

  • марица-
  • истанбул-
  • сняг

Тимът чака разчистване на пътя от повече от 4 часа

Отборът на пловдивския футболен клуб Марица попаднаха в капана на снежната виелица в турския град Истанбул. Новината съобщиха от самия клуб с публикация в социалните мрежи.

Автобусът на „маринчани“ се намира на 20 км. от турския мегаполис, като вече повече от 4 часа очаква местните органи да разчистят пътя.

Добрата новина е, че към момента всички играчи и треньори са добре и разполагат с всичко необходимо, за да прекарат още доста време на пътя, ако е необходимо.

От българското Министерство на външните работи малко след това публикуваха информация, че в област Истанбул се забранява влизането на всички видове транспортни средства, влизащи от Одрин, Къркларели и Текирдаг, докато обстановката не се нормализира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смях

    9 0 Отговор
    Иии то голяма новина зимата валяло сняг
  • 2 Чавдар

    5 1 Отговор
    Да си бяха разчистили сами.
  • 3 АААААААААа

    3 0 Отговор
    Защо са с автобуса, а не със самолет? През зимата в Турция вали МНОГО сняг?

    Коментиран от #4

  • 4 Отборите

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "АААААААААа":

    ... трябва да си наемат и консултанти-метеоеолози!!!